Τα 4 ζώδια που θα σε φλερτάρουν με τον πιο διακριτικό τρόπο

Μερικά ζώδια είναι experts στο κομμάτι του φλερτ. Χρησιμοποιούν όλη την κοινωνικότητα και την ευφράδεια λόγου τους για να εντυπωσιάσουν τον άλλον. Άλλα ζώδια είναι πιο ντροπαλά και χειρίζονται το φλερτ πιο διακριτικά.

Εδώ είναι τα 4 ζώδια που θα σε φλερτάρουν τόσο διακριτικά, που οριακά θα το καταλάβεις ότι κάτι θέλουν από εσένα!

Κριός
Όταν σε αυτό το ζώδιο αρέσεις, μπορεί κατά λάθος να είναι ακόμα και αγενής μαζί σου. Ωστόσο, προσπαθείς μόνο να σε κοροϊδέψει με παιχνιδιάρικο τρόπο επειδή νιώθει άβολα να είναι ειλικρινής με τα συναισθήματά του. Παρόλο που αυτό το ζώδιο είναι πολύ ξεκάθαρο σε κάθε άλλο τομέα της ζωής του, δεν θα έρθει να σου πει ότι του αρέσεις. Θα αστειεύεται μαζί σου και θα κάνει πλάκα γιατί αυτός είναι ο τρόπος του να φλερτάρει.

Παρόλο που πιστεύει ότι οι προθέσεις του είναι απολύτως ξεκάθαρες, μπορεί να προκαλέσουν μια μεγάλη σύγχυση. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν σε συμπαθεί, ενώ πραγματικά προσπαθεί σκληρά να σε εντυπωσιάσει.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι απίστευτα γλυκός – αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον κόσμο των γνωριμιών. Επειδή είναι τόσο καλός, μπορεί να μπερδέψεις το φλερτ του με τη φιλία. Μπορεί να υποθέσεις ότι ενδιαφέρεται μόνο για μια πλατωνική σχέση επειδή δεν θα σου ζητήσει ποτέ επί τόπου να βγείτε. Ο Καρκίνος δεν θέλει να σας κάνει να νιώθεις άβολα παραδεχόμενος τα συναισθήματά του ή λέγοντας οτιδήποτε ακατάλληλο, έτσι θα κρατήσει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του. Θα συνεχίσει να είναι ευγενικός μαζί σου και ελπίζει να καταλάβεις ότι θέλει να βγεις ραντεβού μαζί του. Δεν πρόκειται όμως να κάνει την πρώτη κίνηση. Ποτέ δεν είναι αρκετά ξεκάθαρος για το τι θέλει από εσένα, κάτι που μπορεί να σε κάνει να παρεξηγήσεις τις γλυκές χειρονομίες του.

Ζυγός
Αυτό το ζώδιο είναι ένα τεράστιο φλερτ από μόνο του. Θα μιλήσει γλυκά με όποιον συναντήσει – κάτι που μπορεί να είναι πρόβλημα. Εφόσον βλέπεις πόσο καλά συμπεριφέρονται οι Ζυγοί με όλους τους άλλους, δεν θα πιστεύεις ότι η σχέση σου μαζί του είναι ιδιαίτερη. Θα υποθέσεις ότι σου φέρεται ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι και ότι δεν σημαίνεις τίποτα για αυτόν. Εφόσον ο Ζυγός όμως βλέπει το καλύτερο σε όλους, θα έχει πάντα ωραία πράγματα να πει. Πάντα θα κάνει τους άλλους ανθρώπους στο δωμάτιο να νιώθουν ξεχωριστοί. Θα δυσκολευτείς να καταλάβεις αν τα κομπλιμέντα που σου κάνει έχουν επιπλέον νόημα ή αν είσαι απλώς ένας άλλος ξένος με τον οποίο είναι καλός επειδή είναι στη φύση του.

Παρθένος
Αυτό το ζώδιο σκέφτεται υπερβολικά. Θέλει να πει το σωστό, έτσι οι συζητήσεις του μαζί σου μπορεί να φαίνονται δύσκαμπτες και άβολες. Αυτό δε συμβαίνει επειδή θέλει να τον αφήσεις μόνο. Είναι επειδή προσπαθεί σκληρά να βρει το σωστό να πει. Οι Παρθένοι είναι επίσης πρακτικοί. Η ιδέα τους για ρομαντισμό δεν είναι να αγοράζουν σε κάποιον λουλούδια και σοκολάτες. Μπορεί να νομίζεις ότι ένας Παρθένος προσφέρεται να σε βοηθήσει επειδή φαίνεται σαν να δυσκολεύεσαι, αλλά μπορεί πραγματικά να είναι ο τρόπος του να πει ότι νοιάζεται για εσένα. Μερικές φορές, είναι δύσκολο να τον διαβάσεις επειδή έχει διαφορετική ιδέα για τον ρομαντισμό από τους περισσότερους άλλους ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη:

Υπάρχει τρόπος να διακόσμησεις τον χώρο έτσι ώστε να συμβάλλει στην αυτοφροντίδα σου

Πώς θα φτιάξεις brioche με μαρμελάδα φρούτα του δάσους
 

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: Ζώδια