«Είμαι μεγάλη κατίνα»-Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιλά για την σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor κατέληξε στους «Mαχητές», με τους παίκτες των μπλε να διασκεδάζουν διαβάζοντας αστεία σχόλια στο Twitter.

Ωστόσο η ομάδα των διάσημων και ειδικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σίγουρα δεν... χαίρονται με αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού η διάσημη ηθοποιό-μοντέλο πήρε την ευκαιρία και μίλησε για την σχέση της με τον σύντροφο της, τον γνωστό επιχειρηματία Κώστας Πηλαδάκη, δηλώνοντας πόσο αδημονεί να δει κάποιο μήνυμα του αλλά και ότι στην προσωπική της ζωή είναι «πολύ μεγάλη κατίνα»: «Κατ' αρχήν μιλάμε FaceTime, να γίνει ένας έλεγχος, τι γίνεται, πού είναι, πού είμαι εγώ. Κάνω και τσεκάρισμα, εγώ ψάχνω και κινητά, τα κάνω όλα αυτά. Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στην προσωπική μου ζωή» ανέφερε.

Συνέχισε λέγοντας: «Την προηγούμενη φορά στο έπαθλο επικοινωνίας, εγώ περίμενα πάρα πολύ ευτυχισμένη ένα μήνυμα από τον σύντροφό μου, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Δηλαδή έφαγα τεράστια χυλόπιτα. περίμενα να μην στείλει μήνυμα, πάρα καμία φωτογραφία με τον γάτο μας αλλά... τίποτα! Οπότε περιμένω κι εγώ η κακομοίρα εδώ πέρα ένα ηχητικό μήνυμα, κάτι να συμβεί τέλος πάντων, να βρω κι εγώ λίγο κουράγιο, λίγη ελπίδα»

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr