Survivor: Απασφάλισαν Ασημίνα και Σοφιάννα κατά του Κατσαούνη

Η ρήξη στη σχέση Ασημίνας-Σοφιάννας και Κατσαούνη φαίνεται πως ήρθε για να μείνει καθώς τα κορίτσια ξέσπασαν άνευ προηγουμένου εναντίον του. 

Τα πάνω κάτω ήρθαν στην παραλία των Μαχητών μετά την ανάδειξη της Σοφιάννας και της Ασημίνας ως υποψήφιες προς αποχώρηση.

Στο ‘’στόχαστρο’’ των κοριτσιών βρέθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης αφού στο Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας αρνήθηκε ότι αποκάλυψε στις δύο το σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα για να τις βγάλει εκτός παιχνιδιού. 
Η Ασημίνα χαρακτήρισε «μέγιστο κωλοτούμπα» τον Γιώργο Κατσαούνη ενώ η Σοφιάννα είπε πως «κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του και δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει», τονίζοντας ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στο κοινό με την στάση του και τα όσα (δεν) υποστήριξε. 

«Επειδή βγήκαν υποψήφιες θέλησαν να πετάξουν την κακία τους και να με προδώσουν», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης για τις δύο συμπαίκτριές του. Στη συνέχεια εξήγησε πως όταν αποκάλυψε το ‘’σχέδιο Μαρτίκα’’ ήταν μία περίοδος που, όπως ανέφερε, θεωρούσε ότι ο Σπύρος «κινούσε τα νήματα και ήθελε να πετάξει έξω δυνατούς παίκτες. 

Δείτε όλες τις ειδήσεις 

Πηγή: skai.gr