Cocaine Bear: O Ίλον Μασκ σχολίασε το τρέιλερ για την αληθινή ιστορία της αρκούδας που κατάπιε κοκαΐνη!

Το αληθινό περιστατικό συν στη Βόρεια Τζόρτζια το 1985 όταν συνετρίβη αεροσκάφος, που μετέφερε λαθραία κοκαΐνη αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την Κολομβία.

Στη μεγάλη οθόνη έρχεται, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά, η ιστορία μιας μαύρης αρκούδας που κατανάλωσε κοκαΐνη, με αποτέλεσμα να την αποκαλέσουν... «Pablo Escobear».

Το Cocaine Bear είναι μια αμερικανική ταινία που θα χαρακτηριζόταν τόσο θρίλερ όσο και μαύρη κωμωδία σε σκηνοθεσία της ηθοποιού Ελίζαμπεθ Μπανκς και σε σενάριο του Τζίμι Γουάρντεν. 
 

Το αληθινό περιστατικό συν στη Βόρεια Τζόρτζια το 1985 όταν συνετρίβη αεροσκάφος, που μετέφερε λαθραία κοκαΐνη αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την Κολομβία. Ο διακινητής, Άντριου Θόρντον, σκοτώθηκε. Ωστόσο, μια μαύρη αρκούδα βρήκε το παράνομο φορτίο, και το δοκίμασε, αλλά βρήκε το θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ωστόσο, η ταινία εξελίσσει την ιστορία, μεταβάλλοντας την αρκούδα σε... μανιακό δολοφόνο. 

Σχολιάζοντας την ταινία στο Twitter, ο (ποιος άλλος;)  Ίλον Μασκ δήλωσε «πάντοτε αναρωτιόμουν για την ιστορία αυτής της αρκούδας», εισπράττοντας πάνω από 41.000 «μου αρέσει» και κάνοντας τους παραγωγούς της να τρίβουν τα χέρια τους για τη τζάμπα διαφήμιση… 

Πρόκειται για μια από τις τελευταίες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε ο Ρέι Λιότα.
 

Πηγή: skai.gr