Ποια είναι η Lucia του «Τhe White Lotus»; - Η Simona Tabasco γεννήθηκε στη Νάπολη της Ιταλίας

Στη μεγάλη οθόνη, έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως το «The Ties», το «Bob & Marys» και το «I babysitter» 

Η Lucia και η επίδοξη τραγουδίστρια κολλητή της, Mia (Beatrice Grannò), είναι δύο από τους ντόπιους πρωταγωνιστές της 2ης σεζόν του «The White Lotus».

Τα δύο κορίτσια χρησιμοποιούν τη νιότη και την ομορφιά τους για να δελεάσουν τους πλούσιους επισκέπτες του ξενοδοχείου της περιοχής και να κερδίσουν χρήματα με την παρέα τους, ενίοτε και με σεξ.

Τη Lucia, στο «The White Lotus», υποδύεται η Ιταλίδα ηθοποιός Simona Tabasco. Κι ναι, αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο και, ναι, έχει ένα τατουάζ με μια πιπεριά τσίλι στο χέρι της καθώς και δίπλα από το όνομά της στο Instagram account.

Για τον χαρακτήρα της, η Tabasco είπε στο Cosmopolitan: «H Lucia είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Η δουλειά είναι αυτό που την ενδυναμώνει. Αν έπρεπε να βρω έναν λόγο που κάνει αυτή τη δουλειά, θα έλεγα τα χρήματα. Λατρεύει τα χρήματα, μ αυτά τροφοδοτεί τις φιλοδοξίες της». 

«Το κυριότερο είναι ότι έχει πολλή ενέργεια και όρεξη για μεγάλη ζωή. Θέλει να δημιουργήσει σύνδεση με όλα γύρω της, και αυτό είναι κοντά στην προσωπικότητά μου. Θέλω να φτάσω στο βάθος των πραγμάτων, στην αυθεντικότητα, να τα νιώσω στην ωμότητα τους», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Vulture.

«Οι χαρακτήρες είναι, γενικά, λίγο μια αντανάκλαση των ηθοποιών που τους υποδύονται. Μπορείς να μελετήσεις πολύ και να απομακρυνθείς από αυτό που είσαι, αλλά δεν μπορείς να απομακρυνθείς πάρα πολύ».

Η Simona Tabasco γεννήθηκε στη Νάπολη της Ιταλίας στις 5 Απριλίου 1994 και είναι Κριός.

Στο Instagram έχει περισσότερους από 180.000 followers. 

Οι περισσότερες σκηνές της ως Lucia στη 2η σεζόν του «The White Lotus» είναι μαζί με τη Beatrice Grannò, η οποία υποδύεται την καλύτερή της φίλη, Mia. Οι δύο ηθοποιοί δεν χρειάστηκε να υποδυθούν τη φιλία τους, καθώς γνώριζονται ήδη μια δεκαετία προτού συμμετάσχουν στην επιτυχία του HBO.

«Γνωριστήκαμε πριν από δέκα χρόνια στη σχολή, όταν μόλις ξεκινούσαμε. Στη συνέχεια, εκείνη μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει υποκριτική και εγώ έμεινα στη Ρώμη. Πριν από τέσσερα χρόνια, συναντηθήκαμε ξανά στο πλατό για μια τηλεοπτική σειρά και τότε γίναμε φίλες. Αυτή είναι η χημεία που βλέπετε στην οθόνη», είπε η Tabasco στο Vulture.

«Όταν με δέχτηκαν στην ακρόαση του White Lotus, δεν ήξερα ότι την είχαν δεχτεί κι εκείνη. Την κάλεσα για να εξασκηθούμε μαζί και συνειδητοποιήσαμε ότι προσπαθούσαμε και οι δύο για την ίδια σειρά. Ήταν υπέροχο!».

Ενώ το «The White Lotus» είναι η πρώτη της διεθνής συμμετοχή, η Simona Tabasco είναι γνωστή στην Ιταλία έχοντας πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές όπως I bastardi di Pizzofalcone, Luna Park, DOC – Nelle tue mani, È arrivata la felicità και Fuoriclasse.

Στη μεγάλη οθόνη, έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως το «The Ties» (2020), το Bob & Marys (2018) και το I babysitter (2016).

Η σειρά προβάλλεται στην Ελλάδα από την πλατφόρμα Vodafone TV.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: Σειρά