Η «ZeniΘ», o 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, συνεχίζει να επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των πελάτων της, επεκτείνοντας και αναβαθμίζοντας τις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει προς όλους τους πελάτες της, παλιούς και νέους. H ZeniΘ στηρίζει τους πελάτες της έμπρακτα στα οικογενειακά τους έξοδα, παρέχοντας τεχνικές υπηρεσίες για το σπίτι και την επιχείρησή τους, στο πλαίσιο της Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency.  

Όλοι οι πελάτες της ZeniΘ θα μπορούν να επωφελούνται δωρεάν της τεχνικής βοήθειας στην κατοικία ή στον επαγγελματικό τους χώρο, για να καλύψουν ένα σύνολο τεχνικών αναγκών που περιλαμβάνουν αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, σε κλειδαριές και σε υαλοπίνακες – κρύσταλλα καθώς και ένα σύνολο επιπρόσθετων υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα:

Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Θραύση σταθερών, αθέατων υδραυλικών σωληνώσεων, που πλαισιώνουν το ακίνητο.

•Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Πλήρης έλλειψη παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε κάποια από τις φάσεις σταθερής επιτοίχιας ηλεκτρικής εγκατάστασης, που πλαισιώνουν το ακίνητο.

•Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Πλήρης έλλειψη θέρμανσης/ζεστού νερού στο ακίνητο, συνέπεια διαρροής φυσικού αερίου, διαρροής ύδατος συστήματος θέρμανσης, βλάβη λέβητα και βλάβη καυστήρα έως 500 KW.

•Κλειδαριές

Οποιoδήποτε συμβάν εμποδίζει την είσοδο ή έχει προκαλέσει τον εγκλωβισμό ατόμου στο ασφαλιζόμενο ακίνητο και απαιτεί την επέμβαση κλειδαρά για την αποκατάσταση της λειτουργίας τής κλειδαριάς ή τον απεγκλωβισμό.

•Υαλοπίνακες - Κρύσταλλα

Θραύση κρυστάλλων σε εξωτερικές πόρτες ή παράθυρα, συνέπεια πλημμύρας, πυρκαγιάς, κλοπής με διάρρηξη, εφόσον η θραύση έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη προστασίας του ασφαλιζόμενου ακινήτου. 

Εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της ΑΧΑ θα εξυπηρετεί όλους τους πελάτες της ZeniΘ σε περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών, πραγματοποιώντας συνολικά έως και 5 επισκέψεις το χρόνο με μέγιστο κόστος 120€ ανά περιστατικό.

Για να μάθετε περισσότερα αλλά και για να ενημερωθείτε για τους όρους και τις  προϋποθέσεις:
• μπείτε στο www.zenith.gr
• καλέστε στο 18321
• επισκεφθείτε ένα κατάστημά  
Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας, καλέστε στο 210 9469736 ή στο 211 1075759.