Χιλιάδες κλεμμένες, ντροπιαστικές φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν στο διαδίκτυο, από «φιλοτραμπικό» σάιτ

Προσωπικές φωτογραφίες και στοιχεία από το κλεμμένο λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν, του «άτακτου» γιου του Τζο Μπάιντεν βγήκαν στην δημοσιότητα 

Χιλιάδες προσωπικές φωτογραφίες και στοιχεία από το κλεμμένο λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν, του «άτακτου» (με ευγενικούς όρους μιλώντας) γιου του Τζό Μπάιντεν, βγήκαν στην δημοσιότητα.

Τα σχεδόν 10.000 αρχεία ανέβασε στο διαδίκτυο  ένας νέος ιστότοπος με το όνομα «BidenLaptopMedia.com», ο οποίος δημιουργήθηκε από τον πρώην σύμβουλο του Τραμπ – όταν εκείνος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ - Garrett Ziegler. 

«Το νούμερο ένα πράγμα για το οποίο ενδιαφερόμαστε, είναι η αλήθεια και η διαφάνεια», είπε στο Fox News Digital (επίσης «φιλοτραμπικό») 

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η Πρώτη του οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που ζωγραφίζουν θετικά τους Μπάιντεν».

Διαβάσετ ακόμα: Νέος σάλος με τον γιο του Μπάιντεν: Κάνει γυμνός νεροτσουλήθρα και διασκεδάζει με «κορίτσια» (βίντεο - φωτογραφίες)

Αρκετές φωτογραφίες που περιέχουν ιδιωτικές πληροφορίες, όπως τραπεζικά στοιχεία και αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης έχουν «λογοκριθεί».

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές γυμνές φωτογραφίες της Hallie Biden – της χήρας του αδερφού του Χάντερ, Μπο, με την οποία στη συνέχεια σύναψε ερωτική σχέση -  και φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του Χάντερ, οι οποίες έχουν υποστεί επεξεργασία.

χαντερ

Σύμφωνα με τον  Ziegler, ο οποίος είναι και ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Marco Polo, υπάρχουν φωτογραφίες από τα ναρκωτικά που έκανε ο Χάντερ Μπάιντεν καθώς και ερωτικές περιπτύξεις με μία άλλη ερωμένη του εκείνη την περίοδο, την Zoe Kestan,.

Hunter Biden with a crack pipe

Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει εκτεθεί πολλές φορές με τις λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής που βλέπουν συχνά το φως της δημοσιότητας. Η πρώην σύζυγός του στα απομνημονεύματα της περιγράφει την ακόλαστη ζωή του Χάντερ με ναρκωτικά, σεξ και απιστίες ενώ πολλές φορές έχουν διαρρεύσει στον τύπο αντίστοιχα ροζ βίντεο και φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές του.

Πηγή: skai.gr