Νέος σάλος με τον γιο του Μπάιντεν: Κάνει γυμνός νεροτσουλήθρα και διασκεδάζει με «κορίτσια» (βίντεο - φωτογραφίες)

Ο γιος του Αμερικανού πρόεδρου, Χάντερ Μπάιντεν, εμφανίζεται σε νέα βίντεο να διασκεδάζει έξαλλα σε έπαυλη στο Μαλιμπού. 

Νέες… περιπέτειες για το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας Μπάιντεν. 

Ο γιος του Αμερικανού πρόεδρου, Χάντερ Μπάιντεν, εμφανίζεται σε νέα βίντεο να διασκεδάζει έξαλλα σε έπαυλη στο Μαλιμπού. 

Τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την Daily Mail χρονολογούνται στο 2018, πριν ο Τζο Μπάιντεν γίνει πρόεδρος. 

Σε αυτά φαίνεται ο Χάντερ Μπάιντεν να χορεύει ημίγυμνος, να κάνει στριπτίζ και να γλιστράει γυμνός σε νεροτσουλήθρα ενώ ακούγεται μια γυναίκα να γελά.

Σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ, η γυναίκα είναι η Χάλι Μπάιντεν, χήρα του αδελφού του και πρώην ερωμένης του, που την είχε προσκαλέσει στη βίλα το φθινόπωρο του 2018. Η Χάλι τον βιντεοσκόπησε να χοροπηδάει γυμνός στην πισίνα και να χτυπάει τον πισινό του.

Σε άλλο στιγμιότυπο - που δημοσιεύει αποκλειστικά η Mail - ο γιος του Αμερικανού προέδρου και δικηγόρος στο επάγγελμα φαίνεται να κάνει σεξ με πολλές πληρωμένες κοπέλες ταυτόχρονα δίπλα στην πισίνα και το τζακούζι, ενώ δίπλα του υπάρχει ένα βαζάκι με «χόρτο». 

Hunter biden

Hunter biden

Οι δύο γυναίκες που φαίνονται στο τζακούζι εμφανίζονται και σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χάντερ στον λογαριασμό του στο PornHub Pro, με τις κοπέλες να κάθονται επάνω του, ενώ αυτός είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Hunter biden

Σε άλλο γυμνές κοπέλες κολυμπούν στην πισίνα της έπαυλης.

Hunter biden

Τα επίμαχα βίντεο ήταν αποθηκευμένα σε εγκαταλελειμμένο laptop του Χάντερ και περιήλθαν στην κατοχή της DailyMail.com.

Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει εκτεθεί πολλές φορές με τις λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής που βλέπουν συχνά το φως της δημοσιότητας. Η πρώην σύζυγός του στα απομνημονεύματα της περιγράφει την ακόλαστη ζωή του Χάντερ με ναρκωτικά, σεξ και απιστίες ενώ πολλές φορές έχουν διαρρεύσει στον τύπο αντίστοιχα ροζ βίντεο και φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές του.

Πηγή: skai.gr