Κλείσιμο

Ο Σον Πεν φεύγει με τα πόδια από την Ουκρανία

Ολόκληρα χιλιόμετρα έχει περπατήσει ήδη ο γνωστός ηθοποιός Σον Πεν στην προσπάθειά του να φτάσει στα πολωνικά σύνορα και να φύγει από την Ουκρανία, όπου βρέθηκε εν μέσω ρωσικής εισβολης για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, κατευθύνεται με δύο ακόμα συναδέλφους του προς τα πολωνικά σύνορα αφού πρώτα παράτησαν το αυτοκίνητό τους στην άκρη του δρόμου.

Περιγράφει πως σε αυτή τη διαδρομή σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που συναντούν μεταφέρουν γυναικόπαιδα χωρίς σχεδόν καθόλου αποσκευές.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ουκρανία, ο 61χρονος ηθοποιός συναντήθηκε με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικρίνει τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία ενώ για τον ίδιο τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε ότι έκανε ένα στυγνό λάθος.

«Ήδη ένα στυγνό λάθος με ζωές που αφαιρέθηκαν και καρδιές που έσπασαν, και αν δεν υποχωρήσει, πιστεύω ότι ο κ. Πούτιν θα έχει κάνει το πιο φρικτό λάθος για όλη την ανθρωπότητα. Ο πρόεδρος Ζελένσκι και ο ουκρανικός λαός έχουν αναδειχθεί σε ιστορικά σύμβολα θάρρους και αρχών», έγραψε ο ηθοποιός.
 

Πηγή: skai.gr