ΗΠΑ: Μεθυσμένη φοιτήτρια συνελήφθη μετά από ρατσιστική επίθεση σε συμφοιτήτριά της - Δείτε βίντεο

Η μεθυσμένη 22χρονη ξέσπασε σε ρατσιστικό παραλήρημα - Προσπάθησε να χτυπήσει φοιτήτρια αφρικανικής καταγωγής που δούλευε στη ρεσεψιόν της πανεπιστημιακής εστίας  

Μεθυσμένη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Κεντάκι των ΗΠΑ συνελήφθη μετά από ρατσιστική επίθεση σε συμφοιτήτριά της

Σε video που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου φαίνεται η 22χρονη Sophia Rosing να προσπαθεί να χτυπήσει τη Αφροαμερικανή εργαζόμενη και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, Kylan Spring. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail η η 22χρονη συνελήφθη στην φοιτητική εστία  με την κατηγορία της δημόσιας μέθης, της επίθεσης, της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της επίθεσης σε αστυνομικό. Ο δικαστής όρισε την εγγύησή της σε 10.000 δολάρια.

Η Rosing, βρέθηκε στην εστία του πανεπιστημίου σε κατάσταση μεγάλης μέθης, σύμφωνα με την Kylan που φοιτεί και εργάζεται παράλληλα στη ρεσεψιόν της εστίας.

Η κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση εξήγησε σε ένα βίντεο στο TikTok ότι προσπάθησε να ελέγξει τη γυναίκα, αλλά αντ' αυτού δέχτηκε επίθεση

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 22χρονη φοιτήτρια αρνήθηκε τη βοήθεια και αντ' αυτού προσπάθησε να χτυπήσει και να επιτεθεί στην Κάιλα, ενώ έλεγε επανειλημμένα: «Είσαι νέγ...α και είσαι μια σκ...α».

«Ω, Χριστέ μου, δεν πληρώνομαι αρκετά γι' αυτό», απάντησε ήρεμα η Kylan Spring όπως ακούγεται στο βίντεο.

«Τα έχω όλα αυτά σε βίντεο», είπε μια άλλη φωνή εκτός λήψης.

Η Κάιλα και ένας άλλος φοιτητής αφρικανικής καταγωγής προσπάθησαν να ακουμπήσουν την 22χρονη σε ένα κάθισμα, αλλά εκείνη αντ' αυτού τους χτύπησε και κλώτσησε βίαια. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 22χρονη επίκρινε και μάλωσε με συμμαθητές της

Σε ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε λίγο μετά το βίντεο της επίθεσης που έγινε viral, η 22χρονη Rosing παρουσιάζεται να επιπλήττει μια άλλη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Κεντάκι σε ένα πάρτι, καυχιόμενη για το πόσο πλούσια είναι.

Επιτέθηκε και στον αστυνομικό

Η αστυνομία εμφανίστηκε και πέρασε χειροπέδες στη 22χρονη, αλλά ούτε αυτό σταμάτησε το ρατσιστικό της παραλήρημα.

Το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι καταδίκασε την επίθεση σε ανακοίνωσή του το πρωί της Κυριακής.

«Νωρίς σήμερα το πρωί, ένα ανησυχητικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο σε μια εστία», ανέφερε το πανεπιστήμιο. «Το βίντεο είναι βαθιά προσβλητικό και το λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη».

Το σχολείο δήλωσε ότι το Γραφείο Φοιτητικής Συμπεριφοράς διεξάγει άμεση εξέταση και ότι οι ομάδες επιτυχίας των φοιτητών έχουν απευθυνθεί στα θύματα για να προσφέρουν υποστήριξη.

«Η ασφάλεια και η ευημερία των φοιτητών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και δεν θα ανεχτούμε συμπεριφορές που την απειλούν», δήλωσε το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι.

Πηγή: skai.gr