«Έχασα μισή μέρα σκι»: Viral η απάντηση της Γκουίνεθ Πάλτροου στη δίκη για το ατύχημα σε πίστα σκι - Οι χιουμοριστικές αντιδράσεις

Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο δικαστήριο ρωτήθηκε για τις «απώλειες» που είχε υποστεί από τη συντριβή.

Viral έχει γίνει η απάντηση της Γκουίνεθ Πάλτροου κατά την διάρκεια της κατάθεσή της στη δίκη για τη σύγκρουση στη οποία ενεπλάκη το 2016 σε πίστα του σκι στη Γιούτα

Ο 76χρονος Terry Sanderson έχει κάνει αγωγή στην Γκουίνεθ Πάλτροου κατηγορώντας την ότι προκάλεσε το ατύχημα και ζητά αποζημίωση 300.000 δολαρίων. Ισχυρίζεται ότι η απερισκεψία της προκάλεσε το ατύχημα και πως τα τραύματα που του προκάλεσε επηρέασε σημαντικά τη ζωή του. Η ηθοποιός «απάντησε» καταθέτοντας και εκείνη αγωγή, με την οποία διεκδικεί ένα εκατομμύριο δολάρια. 

Η σταρ του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο δικαστήριο ρωτήθηκε για τις «απώλειες» που είχε υποστεί από τη συντριβή.

Η ηθοποιός απάντησε: «Λοιπόν, χάσαμε μισή μέρα σκι».

H φράση της έγινε viral στα social media με τους χρήστες του Twitter να την χλευάζουν για την απάντησή της.

Στις αντιδράσεις «συμμετείχε» και η ηθοποιός Busy Philipps, η οποία δημοσίευσε μια selfie με την Jen Tullocon να ποζάρουν με κοκτέιλ στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Λοιπόν, χάσαμε μισή μέρα σκι».

Philipps για Paltrow

Άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ειρωνικά έγραψαν ότι προσεύχονται για την Γκουίνεθ Πάλτροου. «Έχασες μισή ημέρα σκι; Σε παρακαλώ, πες το στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους από πόλεμο ή φυσικές καταστροφές. Ή εκείνους που έχασαν αγαπημένους τους», έγραψε άλλος χρήστης των social media κάποιοι δημοσίευσαν σκωπτικά μιμίδια.

«Σκέψεις και προσευχές στην Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία υπέστη απώλεια μισής ημέρας στο σκι», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Κάποιος ανέβασε βίντεο από επεισόδια σε διαδηλωσε, με το σχόλιο: «Πλάνα από διαδηλωτές που είναι οργισμένοι με την είδηση ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου έχασε μισή ημέρα σκι όταν ένας 70άρης είχε την αυθάδεια να μπει στη βασιλική διαδρομή της στις πλαγιές». 

Γκουίνεθ Πάλτροου: Αρνείται ότι προκάλεσε ατύχημα σε πίστα σκι -  «Ένιωθα παραβιασμένη, ήμουν ταραγμένη»

Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου αρνήθηκε καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου ότι εκείνη ευθύνεται για τον τραυματισμό.

Στην κατάθεσή της, που διήρκεσε δύο ώρες, η Γκουίνεθ Πάλτροου υποστήριξε ότι ο Τέρι Άντερσον έπεσε επάνω της, ενώ εκείνη κατέβαινε την πλαγιά.

«Έκανα σκι και δύο πέδιλα μπήκαν ανάμεσα στα δικά μου, χωρίζοντας τα πόδια μου, ένα σώμα με πίεζε και ακούγονταν ένα περίεργο μουγκρητό», περιέγραψε η Πάλτροου. «Ο εγκέφαλός μου προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Σκέφτηκα, “Είναι φάρσα; Προσπαθεί κάποιος να κάνει κάτι διεστραμμένο; Αυτό είναι πραγματικά πολύ περίεργο”», συμπλήρωσε. 

Ο Άντερσον και οι δικηγόροι του έχουν παρουσιάσει μια διαφορετική εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι η ηθοποιός έχασε τον έλεγχο κάνοντας σκι και έπεσε πάνω του, «ρίχνοντάς τον κάτω, προκαλώντας του εγκεφαλική κάκωση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς». 

Η 50χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου από την πλευρά της κατέθεσε στο δικαστήριο χθες Παρασκευή, την τέταρτη ημέρα της δίκης, ότι το δυστύχημα της προκάλεσε πόνο στο γόνατο. Αρνήθηκε ότι είχε ποτέ «επικίνδυνη συμπεριφορά» σε πίστα σκι, με την οποία δήλωσε ότι ήταν ήδη εξοικειωμένη. Επίσης, σημείωσε ότι έκανε σκι όπως θα έπραττε συνήθως. «Δεν θα είχα επικίνδυνη συμπεριφορά, με ή χωρίς τα παιδιά μου εκεί», επεσήμανε. 

Όταν ρωτήθηκε αν είναι «επιθετική» σκιέρ απάντησε αρνητικά και είπε ότι η πλαγιά ήταν γεμάτη με οικογένειες. Σύμφωνα με την Πάλτροου, ο Σάντερσον έπεσε απευθείας πάνω της κάνοντας σκι. Είπε ότι αυτό συνέβη ενώ εκείνος κινούνταν αργά, πίσω της. 

«Είπα “έπεσες απευθείας πάνω μου” βρίζοντας και εκείνος είπε “Συγγνώμη, συγγνώμη”», κατέθεσε η ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι του φώναζε. «Ήμουν αρκετά αναστατωμένη», πρόσθεσε. 

Η Πάλτροου δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις από τους δικηγόρους του Σάντερσον για τη συμπεριφορά που επέδειξε μετά τη σύγκρουση και γιατί φώναζε. «Ένιωθα παραβιασμένη. Ήμουν ταραγμένη. Ανησυχούσα για το γόνατό μου. Έμοιαζε παραβίαση να έχω κάποιον να πιέζει το σώμα του στην πλάτη μου και λυπάμαι που έβρισα», απάντησε.  

Όταν κλήθηκε να απαντήσει αν ρώτησε τον Σάντερσον για τα τραύματά του, είπε: «Πρέπει να έχετε κατά νου πως όταν είσαι θύμα ατυχήματος… η ψυχολογία σου δεν είναι απαραίτητα να σκεφτείς τον άνθρωπο που το προκάλεσε» και συμπλήρωσε πως πίστευε ότι τα τραύματά του ήταν πολύ ελαφρά εκείνη τη στιγμή. 

Η δίκη της Γκουίνεθ Πάλτρου θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, όταν αναμένεται να καταθέσει ο 76χρονος Τέρι Σάντερσον.

Με πληροφορίες από Independent News

Πηγή: skai.gr