Κλείσιμο

Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε: Η απάντηση του Τσιτσιπά στο σχόλιο του Τζόκοβιτς για τη συμπεριφορά του

«Ελπίζω να καταλάβει το λάθος του ο Τσιτσιπάς» δήλωσε χθες ο Σέρβος τενίστας με αφορμή τη συμπεριφορά του Τσιτσιπά στην αναμέτρηση με τον Νικ Κύργιο στο Wimbledon

Τη δική του απάντηση έδωσε εμέσως με ανάρτηση του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στα χθεσινά σχόλια του Νόβακ Τζόκοβιτς σχετικά με τη συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα στην αναμέτρηση με τον Νικ Κύργιο στο Wimbledon.

Ο 23χρονος , λίγες μέρες μετά το... έντονο παιχνίδι με τον Νικ Κύργιο και τις δηλώσεις που ακολούθησαν, δημοσίευσε μια ατάκα σχετικά με τις διαφωνίες, τραβώντας ξανά τα βλέμματα.

«Η ικανότητά μου να καταλάβω ότι έχω άδικο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ύφος του ανθρώπου με τον οποίο διαφωνώ», έγραψε χαρακτηριστικά, χωρίς να διευκρινίζεται αν αφορά το πρόσφατο περιστατικό.


Χθες ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενήργησε λανθασμένα επιχειρώντας να χτυπήσει τον Νικ Κύργιο. «Ελπίζω να καταλάβει το λάθος του ο Τσιτσιπάς» , τόνισε ο Σέρβος τενίστας.

«Οι απόψεις διίστανται για αυτό το ματς. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως οτιδήποτε προσελκύει το ενδιαφέρον είναι καλό, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω 100%. Υπάρχουν αθλητικές αξίες και συμπεριφορές που εμείς θέλουμε να δούμε στο court, μεταξύ μας οι συναθλητές. Εγώ αποβλήθηκα πριν από δύο χρόνια όταν χτύπησα την επόπτρια με την μπάλα, άρα δεν μπορώ να μιλήσω σαν κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα κακό στο court, σαν κάποιος που δεν έχει σπάσει ποτέ ρακέτα. Απεναντίας, πολλές φορές έχω συμπεριφερθεί άσχημα και αντιαθλητικά από άποψη συναισθηματικών ξεσπασμάτων, αλλά πάντα προσπαθώ να συμπεριφέρομαι με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλό μου», σχολίασε το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: sport-fm.gr