Μπράμος, η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού
Την απόκτηση του 25χρονου Μάικ Μπράμος, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Ελλάδας στη Βενεζουέλα για το προολυμπιακό τουρνουά ανακοίνωσε σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Μάικ Μπράμος θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Μπράμος γεννήθηκε στις 27 Μαϊου 1987 στο Χάρπερ Γουντς του Μίτσιγκαν στις ΗΠΑ. Είναι 1.98 και μπορεί να αγωνιστεί ως shooting guard και small forward. Αγωνίστηκε στο Γυμνάσιο Grosse Pointe North και στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Το 2009 πήρε μέρος στο summer league των Ντιτρόιτ Πίστονς, για να κάνει στη συνέχεια το πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί στο Περιστέρι.

Το 2010 συμφώνησε με την Γκραν Κανάρια, όπου και αγωνίστηκε την τελευταία διετία. Παράλληλα, χρίσθηκε διεθνής συμμετέχοντας με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ 2011, ενώ και φέτος αγωνίζεται στο Προολυμπιακό Τουρνουά”.

Ο Μπράμος είναι μόλις ο... δεύτερος παίκτης του Τριφυλλιού, καθώς ο μοναδικός από την εφετινή ομάδα που έχει εν ισχύ συμβόλαιο είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης! Έχουν αποχωρήσει ουκ ολίγοι, μεταξύ των οποίων οι Καλάθης, Σάτο, Σμιθ, Λόγκαν ενώ αρκετές είναι οι εκκρεμότητες με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληξαν και δεν έχουν ανανεωθεί (Γιασικεβίτσιους, Περπέρογλου, Τσαρτσαρής, Καϊμακόγλου, Βουγιούκας, Μάριτς).
Πηγή: Γιάννης Σερέτης
0 0 Bookmark

Απόρρητο