Σακελλαρίδης: Δεν θεωρώ σοβαρό το θέμα του Αλέκου Φλαμπουράρη (upd)

«Δεν θεωρώ σοβαρό το θέμα Φλαμπουράρη (...) είναι απολύτως πειστικές οι εξηγήσεις του, ήταν μέτοχος σε τεχνική επιχείρηση... Αυτό το επάγγελμα ασκούσε επί πολλές δεκαετίες ως μηχανικός» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Από 'κει και πέρα είχε κάθε δικαίωμα να συμμετέχει σε διαγωνισμούς... Αποσύρθηκε από την επιχείρηση όταν έγινε υπουργός και ήταν μειοδότης του έργου στην Πελοπόννησο» πρόσθεσε.

«Εγώ κατηγορούμουν ως παιδί του κομματικού σωλήνα τώρα Φλαμπουράρης κατηγορείται επειδή ότι δεν είναι παιδί το κομματικού σωλήνα...» ανέφερε ακόμη ο κ. Σακελλαρίδης.

«Δεν είναι τυχαίο ότι βγήκε τώρα το θέμα προεκλογικά... Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σηκώσει ψηλά το θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής. Πρέπει να συγκρουστούμε με αυτές τις πρακτικές.. (Και η υπόθεση Φλαμπουράρη) είναι το μελάνι με την οποία προσπαθούμε να συσκοτίσουμε την προσπάθεια η οποία γίνεται» τόνισε δε ο υποψήφιος βουλευτής.

«Και για τον Μεϊμαράκη έχουν ακουστεί πράγματα, την υπόθεση για τα υποβρύχια, αλλά δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να στηθεί πάνω σε αυτό το θέμα η αντιπαράθεση» δήλωσε δε με νόημα.

«Αν υπάρχει παραβίαση νόμου από τον Φλαμπουράρη δέχομαι κάθε κριτική» τόνισε πάντως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Όσον αφορά την τηλεμαχία της Δευτέρας, ο κ. Σακελλαρίδης σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και «πειστικός ήταν, και είχε και τον αέρα, μια χαρά υπερασπίστηκε και αυτά που έγιναν και αυτά που μπορούν να γίνουν... Περιέγραψε το όραμά του».

«Ο κόσμος περιμένει ακόμη από εμάς πράγματα, συζητάμε με τον κόσμο ο κόσμος ακόμη κάτι περιμένει, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» παρατήρησε.

Σοβαρή υπόθεση για την οποία πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις, χαρακτήρισε από την πλευρά του την υπόθεση Φλαμπουράρη ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας.

«Μεχρι τώρα δεν έχουν δοθεί.... ΝΔ θα τοποθετηθεί με υπευθυνότητα όταν εχει πλήρη στοιχεία... Εμείς δεν θα κάνουμε αυτό που κάνουν άλλα κόμματα» πρόσθεσε με νόημα.

Πηγή: skai.gr