Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της διαβούλευσης του Κάρολου Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 19:30 το απόγευμα νέος κύκλος διαβουλεύσεων.
Στη νέα σύσκεψη, καλούνται να μετάσχουν οι πολιτικοί αρχηγοί της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, του ΣΥΡΙΖΑ, Άλέξης Τσίπρας, του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Ωστόσο, αργά το βράδυ της Κυριακής, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, ανέφεραν ότι δεν θα συμμετάσχει στην νέα σύσκεψη και δεν θα δώσει αριστερό άλλοθι στον σχηματισμό κυβέρνησης. Αφού ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις τα πρακτικά από τις συναντήσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Προεδρίας.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.