Στρατούλης: «Όχι» σε δεσμεύσεις που ακυρώνουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Θα αγωνιστώ να είναι η υποχώρηση της κυβέρνησης στους δανειστές προσωρινή» ξεκαθάρισε ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Eργασίας.

Ο Πάνος Σκουρλέτης
παρέδωσε στον νέο υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο και ο Δημήτρης Στρατούλης στον υφυπουργό για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παύλο Χαϊκάλη.

«Το Όχι μου στη συμφωνία δεν αναιρεί την στήριξη μου για την εφαρμογή των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κ. Στρατούλης.

«Από τη θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πλέον θα στηρίξω τα συμφέροντα των εργαζόμενων, και κυρίως τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση, θα αγωνιστώ να είναι η υποχώρηση της κυβέρνησης στους δανειστές προσωρινή, για να μην αναλάβει δεσμεύσεις που θα ακυρώνουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για την κυβέρνηση
η προσπάθεια να εφαρμοστεί η νομιμότητα στους χώρους εργασίας είναι απόλυτη προτεραιότητα» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Σκουρλέτης.

Μήνυμα στους διαφωνούντες στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η διάσπαση του κόμματος είναι μεν δυσάρεστη, αλλά αναπόφευκτη αν συνεχίσουν να καταψηφίζουν τα μέτρα, αποστέλλει στο μεταξύ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών. «Η μόνιμη καταψήφιση είναι ασύμβατη με την κοινή πορεία. Νομίζω είναι αυτονόητο για όλους» διαμηνύει.
Πηγή: skai.gr