Ν. Δένδιας: Ομαλή και διαρκής η επιχείρηση κατά της λαθρομετανάστευσης

Η επιχείρηση κατά της παράνομης μετανάστευσης συνεχίζεται «ομαλά» και θα είναι διαρκής, διαβεβαίωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον πρωθυπουργό για την εξέλιξη της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και την αντιμετώπιση του φαινομένου στο κέντρο της Αθήνας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας, προσθέτοντας ότι έλαβε εντολές από τον κ. Σαμαρά για τον τρόπο συνέχισης της προσπάθειας αυτής.

Στρέφοντας το βλέμμα του στη δυσαρέσκεια που έχει δημιουργηθεί στη βόρεια Ελλάδα λόγω των σχεδίων μετακίνησης λαθρομεταναστών στην περιοχή, ο κ. Δένδιας εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι αντιδράσεις «θα διασκεδαστούν», καθώς, όπως επανέλαβε, η μεταφορά μεταναστών σε σχολές αστυφυλάκων είναι «απολύτως προσωρινή».

Τέλος, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης υπογράμμισε πως η ηγεσία του υπουργείου θα συνεχίσει τις προσπάθειες προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του κέντρου των ελληνικών πόλεων και «να πάψει η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι είτε στον Έβρο είτε οπουδήποτε αλλού».
Πηγή: skai.gr