Patrick Dempsey: Κουρεύτηκε και πίκρανε τους θαυμαστές του - Μιλάμε για σοβαρά προβλήματα, όχι τρίχες…

Οι θαυμαστές του έγιναν έξαλλοι με την αλλαγή, γιατί ο ηθοποιός ξύρισε την πλούσια κόμη του

Ο Πάτρικ Ντέμπσι είπε να κάνει μια αλλαγή και αποφάσισε να κουρευτεί, αλλά δεν σκέφτηκε τις αντιδράσεις των θαυμαστών του. 

Για την ακρίβεια, οι θαυμαστές του έγιναν έξαλλοι με την αλλαγή, γιατί ο ηθοποιός ξύρισε την πλούσια κόμη του. 

Ο ηθοποιός του «Grey's Anatomy», ο οποίος είχε το παρατσούκλι «Dr. McDreamy» στην επιτυχημένη σειρά, αποχαιρέτησε τα διάσημα μαλλιά του, ξυρίζοντας τα όλα στο σπίτι.

Η σύζυγος του ηθοποιού του «Disenchanted», η makeup artist, Jillian Dempsey, «ανέβασε» ένα βίντεο αυτής της σημαντικής στιγμής στο Instagram! «Η αλλαγή είναι καλή!», έγραψε η σύζυγός του στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο. 

Ωστόσο, πολλοί θαυμαστές δεν φαίνεται να το πίστευαν αυτό και μπήκαν στα σχόλια για να εκφράσουν τη θλίψη τους για την απώλεια της πλούσιας κόμης του ηθοποιού. 

«Αυτό δεν είναι αστείο Jill, εσύ τον ανάγκασες να ξεφορτωθεί τα μαλλιά του», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε: «Νομίζω ότι αυτό είναι πιο τραυματικό από τον θάνατο του Derek».

Άλλοι διαφώνησαν, χαρακτηρίζοντας τη νέα κόμμωση του ηθοποιού σέξι. 

Η Jillian είπε στο «People» ότι ο Πάτρικ έβαψε πρόσφατα τα μαλλιά του πλατινέ για μια ταινία και παρόλο που προσπάθησαν να τα επαναφέρουν στο φυσικό τους χρώμα το αποτέλεσμα δεν ήταν ίδιο. «Για να αφήσουμε το χρώμα του να ξαναβγεί φυσικά, έπρεπε να του δώσουμε μια νέα και σύντομη αρχή», επισήμανε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr