Eva Mendes: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της – Χρόνια πολλά μπαμπά…

Η ηθοποιός του «Hitch» επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον σύντροφό της Ryan Gosling μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας

Η 48χρονη Εύα Μέντες «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της, καθώς του εύχεται χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. 

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά. Σ’ ευχαριστώ για την υποστήριξή σου. Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου και επίσης σ’ ευχαριστώ που γεννήθηκα γυναίκα. Και σ’ ευχαριστώ που δεν με δουλεύεις πολύ». 

Η 48χρονη Εύα Μέντες -που πρόσφατα επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον σύντροφό της Ryan Gosling- μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των δυο τους από τότε που ήταν νεότερη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Η ηθοποιός του «Hitch» επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον σύντροφό της Ryan Gosling μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας, ενώ είχε εμφανιστεί στο «Today Show» του Channel Nine τον Νοέμβριο.

Το δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, ενώ συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond the Pine» το 2011. Έχουν δύο παιδιά, την Esmeralda και την Amanda. 

Ο Gosling, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του κόσμου από το ξεκίνημά του στο Χόλιγουντ, έγινε γνωστός πρωταγωνιστώντας στη διασκευή του μυθιστορήματος του Nicolas Sparks, «The Notebook» με την Rachel McAdams.


 

Πηγή: skai.gr