Courtney Love: Βρίζει τον Brad Pitt – Αυτός φταίει που δεν έπαιξα στην ταινία «Fight Club»

Μια πηγή δήλωσε στο «Variety» ότι η Κόρτνεϊ πέρασε από οντισιόν, αλλά δεν πήρε τον ρόλο

Η Κόρτνεϊ Λαβ συνεχίζει να βρίζει τον Μπραντ Πιτ, αφού ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε από το «Fight Club» επειδή αρνήθηκε να αφήσει τον ηθοποιό να γυρίσει μια ταινία για τον εκλιπόντα σύζυγό της, Κερτ Κομπέιν.

Μιλώντας σε podcast του Marc Maron, η ίδια υποστήριξε ότι είχε επιλεγεί για τον βασικό ρόλο της Marla Singer στο κλασικό έργο του 1999, αλλά την έδιωξαν, καθώς ο Πιτ και ο σκηνοθέτης, Gus Van Sant, προσπάθησαν να την πείσουν να κάνουν μια ταινία για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Nirvana.

«Δεν θα άφηνα τον Μπραντ να παίξει τον Κερτ», υποστήριξε η Λαβ. «Αν δεν με καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνεις και τον Κερτ και δεν αισθάνομαι ότι τον καταλαβαίνεις, Μπραντ». 

Μια πηγή δήλωσε στο «Variety» ότι η Κόρτνεϊ πέρασε από οντισιόν, αλλά δεν πήρε τον ρόλο. «Δεν μπορείς να απολυθείς για μια δουλειά που δεν πήρες», είπε.

Τέλος, η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θέλω ο Μπραντ να είναι τσαντισμένος μαζί μου. Θέλω να κάνει κάτι καλύτερο. Δεν μου αρέσει η επίθεση. Έλα, αδερφέ Πιτ. Σου εύχομαι να είσαι καλά, πραγματικά. Αν πάλι είναι θυμωμένος μαζί μου, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα». 

Πηγή: skai.gr