«Ηταν η κακιά η ώρα» λέει ο αρχιφύλακας των ΜΑΤ που σκότωσε την 7χρονη κόρη του

«Ηταν η κακιά η ώρα, άθελα μου έγινε. Δεν προσχεδίασα τίποτα, έγινε αυθόρμητα χωρίς να το καταλάβω» δηλώνει μέσα από τις φυλακές μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο  52χρονος αρχιφύλακας των ΜΑΤ που σκότωσε την 7χρονη κόρη του τον Ιούνιο του 2015.

Ο καταδικασθείς παιδοκτόνος, αναφέρει πως την περίοδο διάπραξης του φρικτού εγκλήματος δεν ένιωθε καλά, αισθανόταν κούραση από την δουλειά του την οποία δεν άντεχε, για αυτό μάλιστα εκείνη την εποχή είχε προβεί στην λήψη γονεικής άδειας.

Απαντώντας στο ερώτημα του τι έχει να πει στην μητέρα του παιδιού τους που ακόμα βασανίζεται από το γιατί συνέβη αυτή η τραγωδία, αναφέρει « Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι μετανιωμένος και ζητάω τη συγχώρεση όλων» τονίζοντας  πως δεν έχει κάτι άλλο να πει.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνει πως δεν έχει κάτι να πει και για το γεγονός πως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του.

« Τίποτα! Αφού δεν έγιναν δεκτά, δεν έγιναν δεκτά!Τι να πω;», λέει συγκεκριμένα.

Αναφερόμενος στη σχέση που είχε με τη σύζυγό του ο παιδοκτόνος εξιστορεί πως υπήρχαν προστριβές κατά περιόδους προσθέτοντας πως «μπορεί να φταίει κι αυτό».

Ο δράστης είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο πως προέβη στο έγκλημα κατόπιν «φωνών» που άκουγε, οι οποίες τον πρόσταζαν «Πνίξε το παιδί σου να γίνει αγγελούδι» εντούτοις το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό αυτό καθώς ο πραγματογνώμονας που διορίστηκε από την Δικαιοσύνη κατέληξε στο ότι ο 52χρονος αντιμετώπισε μεν στο παρελθόν καταθλιπτική διαταραχή αλλά είχε πλήρη συναίσθηση των πράξεων του δε κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος.

Σχολιάζοντας το πόρισμα του πραγματογνώμονα, ο 52χρονος τονίζει πως δεν θυμάται τίποτα από εκείνες τις στιγμές ενώ επαναλαμβάνει πως έχει μετανιώσει και ζητά συγχώρεση.

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως δεν έχει καμία επαφή έκτοτε με το άλλο του παιδί αλλά παρά το φόβο του θα επιχειρήσει να το προσεγγίσει όταν αφεθεί ελεύθερος ενώ τέλος  πευθύνει μήνυμα προς την μητέρα του 7χρονου παιδιού τους, ζητώντας την συγχώρεση της.

« Να με συγχωρέσει τίποτα άλλο».

Υπενθυμίζεται πως το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου εξετάστηκε η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, έκρινε ένοχο τον 52 ετών κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, αλλά του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου κι έτσι η πρωτόδικη ποινή των ισόβιων δεσμών μειώθηκε σε κάθειρξη 15 ετών.

Πηγή: skai.gr