Θεσσαλονίκη: Η δημοτική αστυνομία απομακρύνει κόσμο από ανοιχτούς χώρους άθλησης (pic+vid)

 "Πέρασμα" και από τους ανοιχτούς χώρους άθλησης του δήμου Θεσσαλονίκης κάνει τις τελευταίες ώρες η δημοτική αστυνομία απευθύνοντας συστάσεις προς τους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους και να μην συγχρωτίζονται, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Από τις προηγούμενες ημέρες μπήκε "λουκέτο" σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια, το δημοτικό κολυμβητήριο αλλά και τους περιφραγμένους χώρους ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις της πόλης. Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα αρκετοί δημότες συγκεντρώνονται είτε στα υπαίθρια γυμναστήρια που υπάρχουν στις γειτονιές, κάνοντας χρήση των οργάνων γυμναστικής, είτε στα ανοιχτά γηπεδάκια για να τρέξουν και να αθληθούν.

"Όλοι οι ανοιχτοί χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας που μπορούν να κλειδωθούν, έχουν κλειδωθεί. Στους υπόλοιπους χώρους και όταν έρχεται πληροφορία ότι υπάρχει κόσμος, σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία τους ενημερώνουμε να απομακρυνθούν για να περιοριστεί η διασπορά του ιού", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

Σε ανάλογα "λουκέτα" στους αθλητικούς χώρους προχώρησαν όλοι οι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ- BINTEO: ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ