Κλείσιμο

Γαλάτσι: Έκτελεση άνδρα έξω από πυγμαχικό σύλλογο

Νεκρός από σφαίρες έπεσε 35χρονος άνδρας στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε 5 σφαίρες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας,  επί της οδού Εκάβης έξω από το γυμναστήριο του αθλητικού ομίλου πυγμαχίας «Περσεύς». 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 35 χρονος έπεσε νεκρός. 

Την ώρα που έβγαινε από γυμναστήριο δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Έχει δεχθεί τουλάχιστον πέντε σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Πρόκειται για τον Χ. Κ, 35 ετών, του οποίου το όνομα είχε εμπλακεί στο παρελθόν, σε υπόθεση που ήταν αναμεμιγμένος ο πυγμάχος  Μπερδέσης που είχε γίνει έξω από γυμναστήριο στη Βούλα.

Ανιψιός του νονού της νύχτας «Κεφάλα»

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ανιψιός του γνωστού νονού της νύχτας «Κεφάλα», που δολοφονήθηκε τον Μάιο έξω από καντίνα στην Μεταμόρφωση. Ο «Κεφάλας» είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών.

Η εκτέλεσή του είχε προστεθεί στον κύκλο αίματος ανθρώπων της νύχτας ενώ ο θάνατός του αποδόθηκε από τις αρχές σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πηγή: skai.gr