Μαυροειδάκος - ΣΚΑΪ: Κίνδυνος να έχουμε νεκρό αστυνομικό - Υπάρχει αναρχική… αστυνομία

Για κίνδυνο έξαρσης της βίας, και τρομοκρατικής ενέργειας με θύμα αστυνομικό προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο ΓΓ. των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. 

«Το κλίμα είναι βαρύ, μην έχουμε νεκρό αστυνομικό» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε από τέτοια άτομα, επαγγελματίες είμαστε» ξεκαθάρισε όμως. 

«Κάποιοι θέλουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αστυνομικού νομίζοντας ότι κάνουν επανάσταση, φαίνεται και στην επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής» τόνισε ο ΓΓ. των Ειδικών Φρουρών.  

«Μας ανησυχεί τυχόν τρομοκρατική ενέργεια, αλλά δε φοβόμαστε θρασύδειλα άτομα που χτυπάνε και μπαίνουν στο λαγούμι τους. Πάνω από 1000 άτομα νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση, ανησυχούμε μήπως έχουμε έξαρση» εξήγησε.

Για τους ελέγχους στοιχείων σε αυτοκίνητα από αναρχικούς το βράδυ της Δευτέρας στου Ζωγράφου, ο κ. Μαυροειδάκος ανέφερε ότι παρόμοιο περιστατικό έγινε και στο Βύρωνα. «Σκεφτείτε να ήταν συνάδελφος μου με την οικογένεια του μέσα σε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα. Ζητούσαν στοιχεία, ταυτότητες. Είναι εικόνες ντροπής για κράτος δικαίου» σημείω σε. 
 

Πηγή: skai.gr