Στα Χανιά, συνελήφθη ένας 45χρονος για την καλλιέργεια των 120 δενδρυλλίων κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Στο Ρέθυμνο οι δράστες αναζητούνται.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, εντόπισαν την φυτεία των 117 δενδρυλλίων κάνναβης, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στην ευρύτερη αγροτική περιοχή «Λατζιμά», εντός καλαμιώνα.
Οι αστυνομικοί εκρίζωσαν και κατέσχεσαν τα 117 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρων.
Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.
Στα Χανιά, εντοπίσθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στην τοποθεσία «Νταμάρι» Άνω Αγίας Μαρίνας, φυτεία 120 δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως 1,60 μ., τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένας 45χρονος, καλλιεργούσε τα δενδρύλλια, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.