Κλείσιμο

Μαγική βραδιά στον Λούβρο παρέα με τη Μόνα Λίζα για δύο τυχερούς ταξιδιώτες

Ένα μαγικό βράδυ στο Μουσείο του Λούβρου παρέα με τη Μόνα Λίζα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στα τέλη Απριλίου δυο τυχεροί ταξιδιώτες που θα κερδίσουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό που διενεργεί γνωστή πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης καταλυμάτων, σε συνεργασία με το διάσημο μουσείο.

Οι δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους χώρους τους μουσείου, συνοδεία ενός ξεναγού και θα δουν από κοντά κάποια από τα σημαντικότερα έργα τέχνης όλων των εποχών.

Αρχικά το ζευγάρι θα απολαύσει ένα απεριτίφ μπροστά στη «Μόνα Λίζα», στο ειδικό σαλόνι που θα έχει στηθεί εκεί για να τους φιλοξενήσει.



Στη συνέχεια, οι δύο επισκέπτες θα δειπνήσουν μπροστά από την «Αφροδίτη της Μήλου», με πιάτα που θα επιμεληθεί σεφ, ειδικά για αυτούς.

Τέλος, οι τυχεροί θα χαλαρώσουν στα διαμερίσματα του Ναπολέοντα του Γ’, ενώ το βράδυ θα κοιμηθούν σε μια σκηνή που σχεδιάστηκε για να μοιάζει με την πυραμίδα του Λούβρου, κάτω από τον έναστρο ουρανό του Παρισιού.

«Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε σε δυο ανθρώπους τη δυνατότητα να μείνουν για μια νύχτα στο Μουσείο του Λούβρου, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πυραμοειδές δωμάτιο» δήλωσε η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος του Μουσείου.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί θα επιθυμούσαν να έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν μόνοι τους ένα απόγευμα στον Λούβρο και θέλουμε αυτή να είναι μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία», πρόσθεσε.



Πηγή: skai.gr