Αποχώρησε από το Survivor η Ελίζαμπεθ Ελέτσι (videos)

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor γεμάτο εντάσεις και «μπηχτές» παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τετάρτης, με τον Τριαντάφυλλο να δέχεται «πυρά» τόσο από τον Περικλή Κονδυλάτο όσο και από τον Τζέιμς Καφετζή.

Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα συμμετείχαν σε ένα απαιτητικό αγώνισμα επάθλου, με την Ανθή Σαλαγκούδη από τους «Κόκκινους» να αποχωρεί. 

Το κλίμα στην παραλία των «κόκκινων» είναι βαρύ για τον Περικλή Κονδυλάτο, που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, και εκτόξευσε φαρμακερά βέλη για μία ακόμη φορά εναντίον του Γιώργου Κοψιδά και του Τριαντάφυλλου.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων είπε για τον ηθοποιό και τον τραγουδιστή: «Είναι σίγουρο ότι έχω καταψηφιστεί από τον Γιώργο (Κοψιδά) και τον Τριαντάφυλλο. Έχουν, αυτή τη στιγμή, βαφτίσει σαν ήρωες της ομάδας των Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος».

Ο Γιώργος Κοψιδάς τόνισε πως ψήφισε προς αποχώρηση τον Περικλή για αγωνιστικούς λόγους και είπε πως ο συμπαίκτης του είναι αδιάφορος τόσο στην καλύβα όσο και στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, ενώ τον χαρακτήρισε και ως «ξένο σώμα».

Στον δύσκολο στίβο μάχης, οι δύο ομάδες, οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» συμμετείχαν σ' ένα αγώνισμα με έπαθλο φυστικοβούτυρο.

Στον στόχο, οι παίκτες έπρεπε να πετάξουν πέντε ξύλα σε ισάριθμες παράλληλες θέσεις που βρίσκονταν σε ράβδους. Για μία ακόμη φορά, νικητές της δοκιμασίας αναδείχθηκαν οι «Μπλε» με σκορ 10-7, πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή αφού ήταν πίσω με 6-1.

Μπαρούτι μύριζε  το Συμβούλιο του Νησιού, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος αποκάλυψε πως η Ελευθερία Ελευθερίου ζήλευε την Κάτια Ταραμπάνκο και ισχυρίστηκε πως η τραγουδίστρια είχε χαρακτηρίσει ως «παίκτρια reality» το μοντέλο σε εκείνον και στον Πάνο Καλλίδη.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κάλεσε τον Τζέιμς Καφετζή «να μην παίζει σκάκι» και ο τελευταίος έφερε το θέμα μιας χειρονομίας του Τριαντάφυλλου σ' ένα αγώνισμα και υπήρξε λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον τραγουδιστή και στον παίκτης των «Μπλε».

Στο κομμάτι των υποψηφιοτήτων, δημοφιλέστερος παίκτης των «Κόκκινων» αναδείχθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη μετά από ψηφοφορία του κοινού, διαγράφοντας την υποψηφιότητά της και εκείνη πρότεινε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο δεύτερος δημοφιλέστερος παίκτης των «Κόκκινων», ο Γιώργος Κοψιδάς, με τη σειρά του πρότεινε προς αποχώρηση την Ασημίνα Ιγγλέζου για να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφιοτήτων.

Οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η παίκτρια που αποχώρησε από το νησί και το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι η Ελίζαμπεθ! 

Δείτε τα videos του επεισοδίου της Τετάρτης

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor