Τα πρώτα οχήματα ευρείας παραγωγής της νέας BMW σειράς 7 βγήκαν σήμερα από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου του γκρουπ στο Ντίνγκολφινγκ.
Στην πραγματικότητα, η σημερινή μέρα σηματοδότησε ένα διπλό ντεμπούτο. Από τη μία η νέα ναυαρχίδα της βαυαρικής εταιρείας της σειράς 7 και από την άλλη η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση BMW i7.
2023 BMW 7 Series G70 And i7 Enter Production In Dingolfing #Cars #News pic.twitter.com/JuAwPk6UMI
— Car/Automotive News! 🏎️ (@AmeenWheels) July 1, 2022
Για να το πετύχει αυτό το γκρουπ BMW επένδυσε πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ στην προετοιμασία του εργοστασίου. Με την παραγωγή ήδη σε εξέλιξη, η σειρά 7 θα μπορεί να διατεθεί από φέτος το φθινόπωρο.
Η BMW i7, ειδικότερα, σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στην καμπάνια ηλεκτροκίνησης του γκρουπ BMW για την πολυτελή κατηγορία, σύμβολο της οποίας αποτελεί το Ντίνγκολφινγκ.
It must be the 2023 BMW 7-Series pic.twitter.com/Od4plEqVjp
— Théo (@1heoF1) July 1, 2022
- ΕΕ: «Παράθυρο» για αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και μετά το 2035
- «Αυλαία» το 2035 για τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης στην ΕΕ
- Πάνω από μισό εκατομμύριο Opel Crossland έχουν ήδη βγει από τη γραμμή παραγωγής
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα. Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Skai.gr.