112

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε χωριά της Εύβοιας - Χιλιάδες τόνοι νερού έπεσαν από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία - Δεκάδες απεγκλωβισμοί

Απαγορεύεται η κυκλοφορία στις περιοχές Ασμήνι, Πευκί, Αρτεμίσιο και Γούβες - Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μία μητέρα και ένα μικρό παιδί στο Ασμήνι - Δεκάδες κλήσεις στην πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς 

Κλείσιμο

Κύπρος - Νέα υπόθεση μπούλινγκ: Έβαλαν 15χρονο σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου

Δεκαπεντάχρονος στη Λευκωσία έζησε στιγμές τρόμου στα χέρια συμμαθητών του σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης. 

Ο μαθητής εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε, στην καθηγήτρια του και συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα πριν από λίγο καιρό και ενώ βρισκόταν στο πάρκο του χωριό του δυο μεγαλύτεροι συμμαθητές του από τη Τεχνική Σχολή τον ανάγκασαν με το ζόρι να μπει στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου με τον ίδιο να παρακαλά να σταματήσουν .

Μάλιστα, οι ανήλικοι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 15χρονος είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Η καθηγήτρια θεώρησε καθήκον να ενημερώσει τη Σύμβουλο του σχολείου η οποία στη συνέχεια μίλησε στον 15χρονο και αυτός με τη σειρά του εξιστόρησε τα γεγονότα ξανά.

Παρόλο που η οικογένεια  του 15χρονου ήταν τρομοκρατημένη για αντίποινα από τους συμμαθητές, η καθηγήτρια πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Αυτό που αναμένεται είναι τις επόμενες ημέρες να υπάρξει παρέμβαση εκ μέρους της κυπριακής Αστυνομίας, ώστε να προειδοποιηθούν οι ανήλικοι ταραξίες, ενώ θα εξεταστεί πως προμηθεύονται αλκοόλ και κάτω από ποιες συνθήκες οδηγούν όχημα.

Πηγή: politis.com.cy