Μετά τον Μακρόν την «πάτησε» και ο Ερντογάν (δείτε βίντεο)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έπρεπε να περιμένει να φύγει η λιμουζίνα του Αμερικανού προέδρου  Ντόναλντ Τραμπ για να περάσει

Ερντογάν

Μετά τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, την «πάτησε» και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου.

Ο Τούρκος πρόεδρος έπρεπε να περιμένει 8 λεπτά για να φύγει η λιμουζίνα του Ντόναλντ Τραμπ και να μπορέσει να περάσει.

Ο Ερντογάν φάνηκε εκνευρισμένος για την αναμονή, ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από άνδρες της ασφαλείας του.

Ο Μακρόν αντίθετα, όταν αντιμετώπισε την ίδια κατάσταση, εμφανίστηκε χαμογελαστός, περπάτησε με τα πόδια και έβγαλε φωτογραφίες με τον κόσμο.

Ο Γάλλος πρόεδρος, αστειευόμενος, πήρε τον Ντόναλντ Τραμπ τηλέφωνο για να του πει ότι περιμένει στο δρόμο γιατί όλα έχουν κλείσει για χάρη του.

Πηγή: skai.gr
8 0 Bookmark