Κλείσιμο

Αυστραλία: Πρώην αθλητής έκαψε ζωντανά τα 3 παιδιά του (φωτό - video)

Σοκ έχει προκαλέσει στην αυστραλιανή κοινή γνώμη η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στη χώρα, με πρωταγωνιστή τον παλαίμαχο αστέρα του ράγκμπι Ρόουαν Μπάξτερ ο οποίος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν τα τρία ανήλικα παιδιά του και η γυναίκα του. Βαριά εγκαυματίας η σύζυγός του δίνει μάχη για τη ζωή της, ενώ δήλωσε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ότι «με έλουσε με βενζίνη». 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 42χρονος Μπάξτερ έλουσε το αυτοκίνητο με βενζίνη και του έβαλε φωτιά, ενώ μετά αυτοκτόνησε με αλλεπάλληλες μαχαιριές. 

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τον περασμένο Ιανουάριο αστυνομικοί είχαν κληθεί για περιστατικό οικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι, καθώς υπήρξε διαμάχη του 42χρονου  και της συζύγου του Χάνα όσον αφορά την κηδεμονία των τριών παιδιών τους ηλικίας έξι, τεσσάρων και τριών ετών. 

Τους τελευταίους μήνες το προφίλ του Μπάξτερ στο Facebook είχε γεμίσει από αναρτήσεις με συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν την παθολογική αγάπη που -έδειχνε ότι- έτρεφε για τα παιδιά του. Στις 30 Δεκεμβρίου, μάλιστα, είχε γράψει «μου λείπετε όλοι».

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της ανάφλεξης του οχήματος και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στο Μπρισμπέιν.

 



 

Πηγή: skai.gr