Νικολογιάννης: Θέση του Παναθηναϊκού η συγκεκριμένη ΚΕΔ να φέρει καλύτερους διαιτητές

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να έρχονται ανώτεροι ρέφερι από τον Νικολα Νταμπάνοβιτς και όχι την αντικατάσταση του Στιβ Μπένετ από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Τα «θέλω» του Παναθηναϊκού σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της διαιτησίας, με αφορμή και την επικείμενη συνάντηση των έξι ομάδων με τον Στιβ Μπένετ, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι να έρχονται όσο το δυνατόν καλύτεροι διαιτητές και να μην έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς. Είναι γνωστά τα παράπονα του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τα εξέφρασε κιόλας. Έχει αποφασίσει φέτος να μην ακολουθήσει τον δρόμο της τοξικότητας, για αυτό και ήταν η μόλις δεύτερη ανακοίνωση του για την διαιτησία. Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι να φύγει ο Μπένετ και να έρθει ο Κλάτεντμπεργκ, όπως καταλαβαίνω ότι θέλει ο Ολυμπιακός. Η θέση του είναι η συγκεκριμένη ΚΕΔ να φέρει καλύτερους διαιτητές και εύχονται και ελπίζουν να μην ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα όπως συνέβη την Κυριακή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε πως το «τριφύλλι» έδειξε ότι πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να κερδίσει και πάνω από όλα να παραμείνει στην κορυφή, με το 0-0 να μην έχει καμία σχέση με το προηγούμενο μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι αυτό που θέλει ο Γιοβάνοβιτς είναι να παίξουν και μετά να γυρίσουν υγιείς οι διεθνείς του Παναθηναϊκού.

Ενώ επισήμανε πως αν οι «πράσινοι» κάνουν το 3Χ3 στα επόμενα παιχνίδια, τα οποία θα δουν ξεχωριστά, θα έχουν κάνει ένα… βηματάκι για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr