Ch. League: Επική ανατροπή η Λίβερπουλ, διέλυσε Μπαρτσελόνα και πάει τελικό

Την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών έκανε η Λίβερπουλ! Στο... κατηφορικό «Άνφιλντ» επικράτησε 4-0 της Μπαρτσελόνα, έφερε «τούμπα» το 3-0 του πρώτου ματς και προκρίθηκε ξανά στον τελικό! 

Η ομάδα του Γιούρκεν Κλοπ έκανε το... θαύμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών (σσ. εάν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ημιτελικό Champions League). Παρότι είχε χάσει με 3-0 στο πρώτο ματς, παρότι δεν είχε στη διάθεσή της τους τραυματίες Σαλάχ, Φιρμίνο, Κεϊτά και έχασε στη διάρκεια του αγώνα τον Ρόμπερτσον, η Λίβερπουλ επικράτησε 4-0 και έκανε μία τεράστια ανατροπή στο «Άνφιλντ» που είχε... κατηφόρα! 

Ο Οριγκί άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό για τους «reds», με τον Βαϊνάλντουμ να μπαίνει αλλαγή στο ημίχρονο και να βρίσκει δύο τέρματα σε λιγότερα από τρία λεπτά (54’, 56’), ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα! Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Οριγκί σκόραρε ξανά στο 79ο λεπτό μετά από πανέξυπνη εκτέλεση κόρνερ του MVP Αλεξάντερ-Άρνολντ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. 

Για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Champions League προκρίνεται η Λίβερπουλ, για δεύτερη σερί χρονιά η Μπαρτσελόνα καταφέρνει να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης κι ενώ είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με διαφορά τριών τερμάτων (σσ. πέρυσι είχε μείνει εκτός στα προημιτελικά από την Ρόμα, ενώ είχε νικήσει με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι). 

Αυτοκτονικές τάσεις για ακόμη ένα παιχνίδι παρουσίασαν οι Καταλανοί! Έπαιξαν μόλις ένα τέταρτο καλής μπάλης στο πρώτο μέρος, όπου θα μπορούσαν να βρουν το εκτός έδρας γκολ και να... τελειώσουν την υπόθεση! Φοβήθηκε ξανά το παιχνίδι ο Ερνέστο Βαλβέρδε που ναι μεν είδε τους παίκτες του να μην σκοράρουν αλλά έχει μεγάλες ευθύνες και στο κοουτσάρισμά του! 

Πηγή: sport-fm