Πέτσας: Ανήθικη επίθεση στον Αλκιβιάδη Στεφανή

Για ανήθικη επίθεση στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. 

«Επίθεση σε ποιον; Σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε επί 4 δεκαετίες τον Ελληνικό Στρατό και τίμησε το εθνόσημο.Σε έναν διακεκριμένο αξιωματικό που εξελίχθηκε στην ιεραρχία του Στρατού και έγινε Αρχηγός ΓΕΣ. Τοποθετήθηκε μάλιστα σε αυτή τη θέση, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του, από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Και συνέχισε: «Σε έναν άνθρωπο που επωμίζεται τώρα ένα εθνικά κρίσιμο έργο, αυτό του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και του Εθνικού Συντονιστή για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος ως επικεφαλής του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων».
 
Ο Στέλιος Πέτσας αναρωτήθηκε «Επίθεση γιατί; Για να υπονομευθεί η εθνική ομοψυχία σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα; 
Για να υπονομευθεί το έργο που έχουμε αναλάβει, κατ’ απαίτηση όλων των Ελλήνων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα;»
 
«Μάταιος κόπος. Με την Ελλάδα ενωμένη, η Κυβέρνηση προχωρά αταλάντευτα το έργο της με γνώμονα την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την ευημερία των Ελλήνων», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οι δηλώσεις ήρθαν μετά από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που προβάλλει ερωτήματα αναφορικά με τους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών που κατέχει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.