Κλείσιμο

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Χρειάζεται μεγάλο απόθεμα γελοιότητας για να συνδεθεί η αξιοποίηση του Τατοΐου με το Πολιτειακό

"Χρειάζεται μεγάλο απόθεμα γελοιότητας για να προσπαθεί κάποιος να συνδέσει την αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου, με το Πολιτειακό" επισήμανε η Νέα Δημοκρατία απαντώντας σε σχετική επικριτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ τονίζει ότι η αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου γίνεται "ώστε να αποτελέσει έναν χώρο αναψυχής για τους πολίτες" και επισημαίνει ότι το πολιτειακό θέμα "λύθηκε οριστικά με πρωτοβουλία του ιδρυτή της ΝΔ Κ.Καραμανλή το 1974".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι τα αποθέματα γελοιότητας που διαθέτει είναι ανεξάντλητα" σημειώνει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Τη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σκωτία, όπου εντός της ημέρας συναντάται με τον πρίγκιπα Κάρολο με αντικείμενο την ανάδειξη του Τατοΐου, επέκρινε νωρίτερα η Κουμουνδούρου. Ο κ. Μητσοτάκης συναντάται με το διάδοχο του βρετανικού θρόνου με αφορμή τη διάσωση ενός από τα πιο ιστορικά αρχοντικά του 18ου αιώνα, του Dumfries House

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να αντιληφθεί ότι πρέπει να ενεργεί, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ως εκλεγμένος πρωθυπουργός και όχι ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.
 
«Συνιστά δε μέγιστη προσβολή προς τους πολίτες την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά δοκιμάζονται από την ακρίβεια, λόγω της ανεπάρκειας του και της ασυλίας που παρέχει στην αισχροκέρδεια, να ταξιδεύει στην Σκωτία για να αποκτήσει τεχνογνωσία στην αξιοποίηση... βασιλικών κτημάτων» προσθέτει.

Πηγή: skai.gr