Κλείσιμο

Τι απαντά ο Πατούλης σε Δούρου για μετεγκατάσταση υπηρεσιών της Περιφέρειας

Τι απαντά ο Πατούλης σε Δούρου για μετεγκατάσταση υπηρεσιών της Περιφέρειας
Επισημαίνοντας ότι αναλαμβάνει τη διοίκηση της Περιφέρειας την 1η Σεπτεμβρίου, απάντησε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στη σχετική επιστολή της νυν περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, με την οποία τον κάλεσε να πάρει θέση σχετικά με το ζήτημα της αγοράς νέου κτιρίου για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

«Πλέον της συνοπτικής ενημερώσεώς μου επί σοβαρών εκκρεμών θεμάτων της Περιφέρειας Αττικής, όπως είχατε και έχετε, την προς τούτο ευγενή καλοσύνη, κάθε θέμα της Περιφέρειας Αττικής θα αντιμετωπισθεί απ΄τη νέα Διοίκηση και κατά τα οριζόμενα στο νόμο, από 1.9.2019 και εν συνεχεία», τονίζει στην απαντητική του επιστολή ο κ. Πατούλης.

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζει ότι o συνδυασμός του «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική», στις 18 Ιουλίου «εξέδωσε δελτίο Τύπου, με το οποίο άσκησε κριτική και εξέφρασε την πολιτική άποψή του επί του θέματος, με την εξαιρετική, όμως, σημείωση, ότι εσείς γνωρίζετε και σε βάθος, τα νομικά και οικονομικά, καθώς και τα πραγματικά δεδομένα εκκρεμών υποθέσεων της Περιφέρειας Αττικής, μεταξύ των οποίων και το προαναφερόμενο και έχετε την απόλυτη ευθύνη λήψης αποφάσεων επ' αυτών, μέχρι την 31.8.2019».

Πηγή: skai.gr