Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Μενίδι - Έκαψε επιχειρήσεις και αποθήκη (Βίντεο)

Η πυρκαγιά έκαψε επιχείρηση επί της οδού Τατοΐου και Κηφισίας και επεκτάθηκε σε μία ακόμη επιχείρηση και μία αποθήκη - Εκτροπές στην κυκλοφορία 

Φωτιά στο Μενίδι

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά η οποία ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης, είχε επεκταθεί σε δύο επιχειρήσεις και μία αποθήκη.

Η φωτιά έχει καταστρέψει ολοσχερώς το κτίριο επιχείρησης με ξυλεία και παλέτες και μια αποθήκη επί της οδού Τατοΐου και Κηφισίας και έχει επεκταθεί σε γειτονικό εργοστάσιο υποδημάτων.

Η πυροσβεστική επιχειρεί στο σημείο με 50 πυροσβέστες, 21 οχήματα, 4 ελικόπτερα, εθελοντές και 1 Ε/Π.

Ήχησε το 112

Μήνυμα για τη φωτιά εξέδωσε νωρίτερα το 112, καλώντας τους πολίτες να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστές πόρτες και παράθυρα εξαιτίας των επικίνδυνων καπνών στην περιοχή.

Εκτροπές στην κυκλοφορία

H Αστυνομία πραγματοποιεί εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Τατοΐου και Δεκελείας, από το ύψος της λεωφόρου Καραμανλή, στον Παράδρομο της Αθηνών - Λαμίας από το ύψος της Δεκελείας και στη λεωφόρο Κύμης από το ύψος της Τατοΐου.

Πηγή: skai.gr
0 0 Bookmark

Απόρρητο