Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο Πολύγωνο, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι, η οποία διεκόπη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, λόγω υπερχείλισης του ρέματος Βάρδα

Κακοκαιρία

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη στην Αττική υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν σε δρόμους στην περιοχή του Πολυγώνου.

Στο Πολύγωνο λίγο μετά τη 01:00, λόγω καθίζησης, καθώς και από διάφορα φερτά υλικά λόγω της δυνατής βροχής, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγαμέμνωνος Μεταξά, από το ύψος της οδού Χατζοπούλου, όπως και στην οδό Ασημακοπούλου, από το ύψος της οδού Μάριου Βάρβογλη.

Στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι, η οποία διεκόπη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, λόγω υπερχείλισης του ρέματος Βάρδα.

Πηγή: skai.gr
0 0 Bookmark