Κλείσιμο

DOT. Τι θα δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου, η Μαρία και η Κιάρα Μαρκέζη μιλούν για όλα. Η σχέση τους με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Κιάρας, το My Style Rocks και μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί. 

Δείτε όλα τα επεισόδια εδώ

Στα παρασκήνια της sexy φωτογράφισης του Κώστα Καραφώτη. Τι λέει το κορίτσι του για τη συμμετοχή του στο J2US;

Μπαίνουμε στην κουζίνα και ετοιμάζουμε το πιο γευστικό και υγιεινό cheesecake με λίγες θερμίδες, για να φάμε όσο θέλουμε πριν την παραλία.

Ακόμη, πώς να αντιμετωπίσουμε οριστικά τη χαλάρωση της επιδερμίδας, με μια εύκολη νέα μέθοδο με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τέλος, γνωρίζουμε μια γυναίκα που δουλεύει στις Ειδικές Δυνάμεις, την ανθυπασπιστή Ευσταθία Παππά.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου, η Υρώ Μανέ περιγράφει τη δική της καραντίνα, απομονωμένη στο Πήλιο. Ακόμη, μιλάει για τα θρυλικά Εγκλήματα και γιατί δεν έχει καμία σχέση πλέον με τους συμπρωταγωνιστές της.

Η τραγουδίστρια Idra Kayne μιλάει για τον ρατσισμό που δέχτηκε εξαιτίας του χρώματός της, όταν πήγε σχολείο στην Ελλάδα. 

Στην κουζίνα του dot φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα ιταλικά κεφτεδάκια πολπέτες με τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον σύζυγό της Φραντζέσκο.

Πάμε παραλία με την Μαριάννα Παινέση και την Κατερίνα Σκουρλή. Όσα πρέπει να έχουμε στην τσάντα μας για να κάνουμε διακοπές με ασφάλεια.

Συζητάμε με τη life coach Μάρεα Λαουτάρη και την Κατερίνα Μισιχρόνη τα καλά και τα άσχημα τού να είσαι single.  

Τέλος, μαθαίνουμε τα πάντα για τα παιδιά και το potty training. 

DOT.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00
στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr