Αγνώριστος ο Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του "Πιγκουίνου" στα γυρίσματα του Batman (pics)

H νέα ταινία του Batman με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα και φαίνεται ότι δε θα προβληθεί σύντομα στους κινηματογράφους, καθώς λόγω κορωνοϊού η πρεμιέρα αναβλήθηκε από την 1η Οκτωβρίου του 2021 για τις 4 Μαρτίου του 2022.     

Η Warner Bros. δεν διευκρίνισε τον λόγο της καθυστέρησης, ωστόσο ήταν αναμενόμενη λόγω της αναβολής έναρξης των γυρισμάτων και επειδή στη συνέχεια ο Ρόμπερτ Πάτινσον βρέθηκε θετικός στην COVID-19 τον Σεπτέμβριο.

Τα γυρίσματα άρχισαν πάλι μετά την διακοπή τους και έχουν επιστρέψει στους δρόμους του Λίβερπουλ. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον Ρόμπερτ Πάτινσον και άλλα μέλη του καστ να γυρίζουν μια σκηνή από κηδεία.

Εκεί, ξεχώρισε ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος για τις ανάγκες του ρόλου του έγινε πραγματικά αγνώριστος. Στην νέα ταινία Batman ο γοητευτικός ηθοποιός θα υποδύεται τον θρυλικό Penguin και για αυτόν τον λόγο έπρεπε να αλλάξει εμφάνιση χρησιμοποιώντας πολύ μακιγιάζ και προσθετικό υλικό.

Ο Φάρελ φοράει πολλά προσθετικά, δερμάτινο παλτό πάνω από κοστούμι και γραβάτα και κρατά την μαύρη ομπρέλα του χαρακτήρα. Φαίνεται επίσης να στέκεται δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον, κάτι που δείχνει ότι ο Όσβαλντ Κόμπλποτ ανήκει στην ελίτ της πόλης στην ταινία του Ριβς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρλανδός ηθοποιός πήρε βάρος για τον ρόλο και ο make up artist Μάικ Μαρίνο, ο οποίος έχει συμμετάσχει στις ταινίες Black Swan και I Am Legend, έχει εξασφαλίσει ότι ο Φάρελ θα εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός όταν θα αντιμετωπίζει τον Μπρους Γουέιν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Candid shot of #colinfarrell as #thepenguin in #thebatman 🐧#dccomics #movie #villain

A post shared by @ batmantimemachine on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nice day today. #TheBatman

A post shared by The Batman (@battinsonverse) on

Πηγή: Must, ΑΠΕ-ΜΠΕ