Νάσβιλ Τενεσί: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η ένοπλη εισβάλλει στο σχολείο και αφήνει πίσω της 6 νεκρούς

Το πρόσωπο που διέπραξε το νέο μακελειό σε σχολείο σκοτώθηκε από αστυνομικούς που έφθασαν επιτόπου· η αστυνομία έκανε λόγο για γυναίκα, διεμφυλική, 28 ετών, ονόματι Όντρεϊ Χέιλ - Ήταν οπλισμένη με δύο επιθετικά τυφέκια και ένα περίστροφο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η δράστις του μακελειού εισβάλλει στο ιδιωτικό σχολείο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της πολιτείας του Τενεσί. 

Τρεις μαθητές και τρεις ενήλικoι, μεταξύ των οποίων η διευθύντρια Κάθριν Κουνς, σκοτώθηκαν από τα πυρά της ενόπλης σε ιδιωτικό σχολείο στο Νάσβιλ.

Η δράστις του νέου μακελειού σε σχολείο, μια 28χρονη διεμφυλική ονόματι Όντρεϊ Χέιλ, σκοτώθηκε από δύο αστυνομικούς που έφθασαν επιτόπου. Η Χέιλ δεν είχε ποινικό μητρώο, αλλά ήταν μαθήτρια του σχολείου. Άφησε πίσω της "μανιφέστο" για τα εγκλήματα, ενώ ήταν μαθήτρια του σχολείου. Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία των δύο αστυνομικών που σκότωσαν την 28χρονη.

Police

Ήταν 10:13 (τοπική ώρα) όταν η αστυνομία σήμανε συναγερμό στο Covenant School ύστερα από αναφορές για πυροβολισμούς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και ζήτησαν από τους γονείς που έσπευσαν στο σημείο αγωνιώντας για την τύχη των παιδιών τους, να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας.

Οι αρχές ανέφεραν για το περιστατικό: «Απαντάμε σε έναν ενεργό επιτιθέμενο δράστη στο 33 Burton Hills Blvd Covenant School. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε πολλούς τραυματίες. Οι γονείς που έρχονται στο σχολείο θα πρέπει να πάνε στο 20 Burton Hills αυτή τη στιγμή». 

Στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο φοιτούν περίπου 200 μαθητές. Πρόκειται για μαθητές προσχολικής ηλικίας έως και μαθητές της ΣΤ'  δημοτικού, οι οποίοι μετά το περιστατικό μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στην εκκλησία Woodmont Baptist Church, δύο μίλια μακριά από την πανεπιστημιούπολη, για να συναντήσουν τους γονείς τους.

Όντρεϊ Χέιλ

Όντρεϊ Χέιλ
Πηγή: skai.gr