Κλείσιμο

Σικάγο: Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πλήθος ανθρώπων- 3 νεκροί -Σοκαριστικό βίντεο

Η αστυνομία του Σικάγο επιβεβαίωσε ότι τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους και ένας τέταρτος τραυματίστηκε από το αυτοκίνητο γύρω στις 5 το πρωί. Προσοχή σκληρές εικόνες.

Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν και ένας τέταρτος τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας οδηγός τους χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από ένα από τα μακροβιότερα LGBTQ μπαρ του Σικάγο το πρωί της Κυριακής. Ένα τρομακτικό βίντεο δείχνει τον οδηγό να πέφτει πάνω στα θύματα στη λεωφόρο South Jeffery Boulevard στη γειτονιά South Shore.

«Ένα πολύ ατυχές τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς σήμερα το πρωί μετά το κλείσιμο», ανέφερε μια ανάρτηση το πρωί της Κυριακής στη σελίδα του Jeffery Pub στο Facebook. «Μια μικρή ομάδα ανθρώπων ήταν στο δρόμο και ένα άγνωστο όχημα πέρασε με πολύ μεγάλη ταχύτητα τραυματίζοντας αρκετούς ανθρώπους και αφήνοντας κάποιους νεκρούς. Η καρδιά μας είναι βαριά σήμερα το πρωί που συνέβη ένα τέτοιο τραγικό συμβάν. Και σε όσους έχασαν ένα αγαπημένο πρόσωπο ή φίλο, στεκόμαστε δίπλα σας.»

Βίντεο από τη σκηνή δείχνουν μια ομάδα ανθρώπων να τσακώνονται προφανώς στη μέση της λεωφόρου Jeffery. Ένα αυτοκίνητο τρέχει με ταχύτητα στη λάθος πλευρά του δρόμου και να πέφτει πάνω στο πλήθος. Ο οδηγός δεν σταμάτησε.

Η αστυνομία του Σικάγο επιβεβαίωσε ότι τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους και ένας τέταρτος τραυματίστηκε από το αυτοκίνητο γύρω στις 5 π.μ. Το δυστύχημα βρίσκεται υπό έρευνα.

Πληροφορίες από cwbchicago.com

Πηγή: skai.gr