Τουρκία: Μια γυναίκα διασώθηκε 203 ώρες μετά το σεισμό - Άλλοι τρεις είχαν διασωθεί νωρίτερα

Nωρίτερα οι διασώστες είχαν ανασύρει ζωντανούς τρεις ανθρώπους, 198 ώρες μετά τον σεισμό: Τον 18χρονο Μουχαμέντ Καφέρ στην επαρχία Αντιγιαμάν, και δύο αδελφούς στην γειτονική επαρχία Καχραμανμαράς

Μια γυναίκα διασώθηκε σήμερα από τα ερείπια ενός κτιρίου στην πόλη Χατάι της νότιας Τουρκίας, 203 ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν πως το πρόσωπο που διασώθηκε είναι ένας άνδρας, όμως αργότερα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT μετέδωσε πως μια γυναίκα ανασύρθηκε από τα ερείπια στην πόλη.

Nωρίτερα οι διασώστες είχαν ανασύρει ζωντανούς τρεις ανθρώπους, 198 ώρες μετά τον σεισμό: Τον 18χρονο Μουχαμέντ Καφέρ στην επαρχία Αντιγιαμάν, και δύο αδελφούς στην γειτονική επαρχία Καχραμανμαράς.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε ότι πρόκειται για τον 17χρονο Μουχαμέντ Ενές Γενινάρ και τον αδελφό του, τον 21χρονο Μπακί Γενινάρ, ο οποίος διασώθηκε ακριβώς έπειτα από αυτόν.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε ασθενοφόρα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής.

Πηγή: skai.gr