Ο πιο… κακομαθημένος μπόμπιρας του κόσμου έχει χρυσή πιπίλα και κάνει ό,τι θέλει!

Η Άκραμ, η οποία δεν ήθελε παιδιά πριν από την πανδημία, έμεινε έγκυος στον Τζαρίμ το 2020. «Προφανώς είμαι πολύ μαλακή μαζί του, αλλά το ίδιο θα κάνατε κι εσείς», λέει η ίδια 

Με μια ολόχρυση πιπίλα αξίας 1.200 δολαρίων στο στόμα του και ένα βραχιόλι 1.100 δολαρίων στον καρπό του, ο ενός έτους Τζαρίμ δέχεται με ευχαρίστηση τη φροντίδα από την άνεργη και ανύπαντρη μητέρα του, Κέισι Άκραμ. 

«Ό,τι θέλει ο Τζαρίμ το παίρνει! Το τελευταίο ζευγάρι παπούτσια που αγόρασα στον εαυτό μου ήταν σαγιονάρες, που κόστιζαν μόλις 1,21 δολάρια, και την ίδια μέρα αγόρασα στον μικρό μου αθλητικά παπούτσια Gucci», αναφέρει η μητέρα του και πρώην μοντέλο από το Ηνωμένο Βασίλειο στη «New York Post». 

Εκτός από τα επώνυμα παπούτσια του, ο μικρός μπόμπιρας φοράει συχνά και μια αλυσίδα Versace, αξίας 900 δολαρίων. «Ξόδεψα 1.200 δολάρια για ένα μασίφ χρυσό δαχτυλίδι και το πέταξε στη μέση της πόλης και το έχασε. Έκλαιγα για τρεις ημέρες», δήλωσε η μαμά του παιδιού. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους ξόδεψε, επίσης, το ποσό των 240 δολαρίων για να «διαβάσει» κάποιος την παλάμη του μικρού γιου της, προκειμένου να μάθει το αγαπημένο του χρώμα! 

«Ό,τι του αρέσει, το παίρνει. Και αν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσω, τηλεφωνώ στον πατέρα του και παίρνω τα χρήματα», είπε η Άκραμ. «Δεν εργάζομαι αυτή τη στιγμή. Τα κάνω όλα αυτά με επιδόματα και με τη βοήθεια του πρώην συντρόφου μου».

Η Άκραμ, η οποία δεν ήθελε παιδιά πριν από την πανδημία, έμεινε έγκυος στον Τζαρίμ το 2020. «Προφανώς είμαι πολύ μαλακή μαζί του, αλλά αν είχατε ένα παιδί στη μέση της πανδημίας, το ίδιο θα κάνατε κι εσείς», λέει και κάνει μπάνιο το μωρό της σε μια μπανιέρα με γάλα και μέλι αρκετές φορές την εβδομάδα. 

Η μητέρα του Τζαρίμ

Και ο ουρανίσκος του κακομαθημένου μπόμπιρα είναι εξίσου εκλεπτυσμένος με την καθημερινότητά του. «Δεν έχει πιει ποτέ στη ζωή του νερό βρύσης», καυχήθηκε η μητέρα. «Απέλυσα τη νταντά επειδή του έδινε νερό βρύσης».

Η Άκραμ κάνει στον γιο της κομψά κουρέματα και μίνι πεντικιούρ και δηλώνει ευτυχής που εκπληρώνει κάθε επιθυμία του παιδιού της. «Είναι το πιο αξιαγάπητο αγοράκι στον κόσμο και έχω έρθει σε ρήξη με φίλους για το πόσα έχω ξοδέψει γι' αυτόν», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι όταν έσπασε το κρεβάτι της κοιμόταν σε ένα στρώμα στο πάτωμα και αγόρασε στον Τζαρίμ ένα πλαίσιο κρεβατιού σε σχήμα τρακτέρ.

Τέλος, η ίδια επισημαίνει ότι θα νταντεύει τον γιο της ακόμη και όταν αυτός μεγαλώσει και παντρευτεί.

Πηγή: skai.gr