Οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν για τα γενέθλια της κόρης τους: «Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε»

«Εξακολουθείς να αγνοείσαι. Εξακολουθείς να μας λείπεις πολύ. Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε. Για όσο καιρό χρειαστεί» έγραψαν στο Facebook οι γονείς του κοριτσιού

«Χαρούμενα γενέθλια Μαντλίν. Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε ποτέ» έγραψαν σήμερα οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν στην επίσημη σελίδα της εκστρατείας για την ανεύρεση του κοριτσιού Find Madelein Campaign στο Facebook, με αφορμή τα 20 χρόνια από τη γέννηση της κόρης τους. 

Η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν έγραψαν «Χρόνια πολλά Μαντλίν. Εξακολουθείς να αγνοείσαι. Εξακολουθείς να μας λείπεις πολύ. Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε. Για όσο καιρό χρειαστεί» και ανάρτησαν μία φωτογραφία με το κοριτσάκι σε ηλικία τριών ετών, με ένα ροζ καπέλο, χαμογελαστό να κρατά μπάλες του τένις.

Σύμφωνα με την Daily Mail, oι ΜακΚάν «θα θυμηθούν την κόρη τους "ήσυχα", κατά τη διάρκεια μιας μικρής γιορτής στο σπίτι με τα δεκαοκτάχρονα δίδυμα παιδιά τους Σον και Αμελί».

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, πυροδοτώντας αυτό που μια εφημερίδα χαρακτήρισε τη πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία.

Το 2020 η Γερμανική Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι τη θεωρεί νεκρή και ταυτοποίησε έναν Γερμανό υπήκοο - του 45χρονου Κρίστιαν Μπρίκνερ - ως υπεύθυνο για την εξαφάνισή της.

Διαβάστε σχετικά: Γερμανία: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Μπρίκνερ - Μετά τη Μαντλίν Μακάν κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε άλλα πέντε παιδιά

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν ε΄χιε βρεθεί η σορός του κοριτσιού και η Μαντλίν θεωρείται αγνοούμενη. 

Η τύχη της παραμένει άγνωστη.

Πηγή: skai.gr