Η Τίλντα Σουίντον στο λαϊκό προσκύνημα για την βασίλισσα Ελισάβετ - Βίντεο

Αν και Σκωτσέζα αριστοκρατικής καταγωγής, όπως αναφέρουν οι χρήστες του Twitter, η 61χρονη «λευκή νεράιδα της Νάρνια» έσκυψε το κεφάλι σε μια μικρή υπόκλιση μπροστά στο φέρετρο.

Μετά τον Ντέηβιντ Μπέκαμ και η γνωστή ηθοποιός Τίλντα Σουίντον στάθηκε στην ουρά για ώρες προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ

Αν και Σκωτσέζα αριστοκρατικής καταγωγής, όπως αναφέρουν οι χρήστες του Twitter, η 61χρονη «λευκή νεράιδα της Νάρνια», ντυμένη στα μαύρα συμμετείχε στο λαϊκό προσκύνημα και έσκυψε το κεφάλι σε μια μικρή υπόκλιση μπροστά στο φέρετρο. 
 

Η Τίλντα Σουίντον έχει εμφανιστεί σε διάσημες ταινίες όπως Η Παραλία, Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον, Καυτό Απόρρητο και Ξενοδοχείο Grand Budapest. Έχει δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα για τις ταινίες The Deep End και Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν ενώ το 2007 κέρδισε το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την ταινία Michael Clayton.

Επίσης συμπεριελήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.

Πηγή: skai.gr