Ζητείται συναίνεση

Έντονη ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση για τις πιθανές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Την Τετάρτη, ο κ. Καραμανλής θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια με τον πρόεδρο της Βουλής.

Την Πέμπτη θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων με αντικείμενο την οικονομική κατάσταση και τη διεθνή κρίση.

src=/upload_files/Image/Grafikoulia/BIGdeiteolo1.png
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για απόλυτο κενό πολιτικής και τόνισε ότι ο κ. Παπανδρέου στη συνάντησή του με τον κ. Καραμανλή θα αναφερθεί στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από την οικονομική κρίση, ενώ θα επαναλάβει και την πάγια θέση του κινήματος σχετικά με την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές και συναινετική εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το αν το ΠΑΣΟΚ θα συναινέσει όπως ζητά ο πρωθυπουργός, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε: όταν κάποιος ζητάει συναίνεση την ζητάει πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας επέκρινε τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι ενώ ο κ. Κ. Καραμανλής ζητάει συναίνεση για ζητήματα που αφορούν την οικονομία ή εθνικά θέματα, ταυτόχρονα σε ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία, τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για την αστυνομία, αρνείται την συναίνεση.
Πηγή: skai.gr