Κλείσιμο

Συνεργασία Ντ. Μπακογιάννη με ΝΔ

Τη συνεργασία στελεχών της και της ίδιας με τη ΝΔ ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιαννη

Πρόσθεσε ότι αναστέλλεται η λειτουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Όπως είπε «μπροστά στον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ελλάδα πρέπει να παραμερίσουμε τις διαφορές μας» και τόνισε ότι «πρέπει να αντιταχθούμε στις δυνάμεις του λαϊκισμού είτε είναι δεξιόστροφες είτε αριστερόστροφες». Απέδωσε τη αναστολή λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις ιδιαιτερότητες του εκλογικού νόμου και είπε ότι στελέχη της ΔΗΣΥ θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Αναλυτικά οι δηλώσεις της κα. Μπακογιάννη ΕΔΩ

«Μας ενώνει ο κοινός αγώνας για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και το αδιέξοδο», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου ζητήσαμε τη δημιουργία ενός μεγάλου πατριωτικού κινήματος για την Ευρώπη» και υπογράμμισε ότι καλωσορίζει με χαρά την απόφαση της κα. Μπακογιάννη.

Υπογράμμισε ότι «στόχος μας είναι να βγάλουμε τη χώρα μας από την κρίση και να την κρατήσουμε μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ» και εκτίμησε ότι «μπορεί να σωθεί η Ελλάδα, όμως για να το πετύχει πρέπει να αλλάξει η πολιτική αλλά και να παραμείνει μέσα στο ευρώ».

Ακόμα, αναφέρθηκε εμμέσως στις δηλώσεις Καρατζαφέρη λέγοντας ότι ορισμένοι αντιμετώπισαν την πρόταση μας με μικροπολιτικές εμμονές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σαμαρά ΕΔΩ

Νωρίτερα το πολιτικό συμβούλιο εξουσιοδότησε την κα. Μπακογιάννη να αναστείλει την λειτουργία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Μπακογιαννη θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικράτειας, ενώ σε εκλόγιμες θέσεις θα βρεθούν οι Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Λευτέρης Αυγενάκης και Γιώργος Κοντογιάννης.
Πηγή: skai.gr