Κλείσιμο

Ομολογία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δουζίνα για πολιτική δίωξη Βενιζέλου;

Αίσθηση έχει προκαλέσει ο διάλογος μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Δουζίνα και του Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά τη χθεσινή (Τρίτη) τοποθέτηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Προανακριτική για τη Novartis όπου διατύπωνε επί τρεις και πλέον ώρες τις ενστάσεις του επί της διαδικασίας που ακολουθεί η πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα όσα διέρρευσαν ο κ. Δουζίνας φέρεται να παραδέχτηκε ότι ο κ. Βενιζέλος συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους κατά την πρόσφατη μυστική ψηφοφορία στη Βουλή, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του διαλόγου, όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλησε να υπογραμμίσει ότι όσα του αποδίδονται είναι προδήλως αβάσιμα και είπε: «Εσείς ψηφίσατε σε χωριστή κάλπη για εμένα και ψηφίσατε πιο πολύ για εμένα απ' ό,τι για άλλους», ο Κωνσταντίνος Δουζίνας φέρεται να του απάντησε «Αυτό έχει σχέση με την πολιτική σας αυτή…».

«Ό,τι έχει σχέση με την πολιτική μου αυτή, δεν έχει σχέση με το δίκαιο και τη δικαιοσύνη. Έχει σχέση με την πολιτική μου θέση. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το θάρρος της παραδοχής σας», κατέληξε με νόημα ο κος Βενιζέλος.
Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά
TAGS: ΣΥΡΙΖΑ