Με πολύ σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Ηράκλειο ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας περίπου 24 ετών, ο οποίος βούτηξε μαζί με την παρέα του στα νερά του Ενετικού Λμανιού των Χανίων τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 24χρονος, για κακή του τύχη, έπεσε πάνω στα βράχια δίπλα από τον λιμενοβραχίονα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων και κατόπιν στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, όταν ο 24χρονος από τη Θεσσαλονίκη -ο οποίος βρισκόταν για διακοπές με την παρέα του στα Χανιά- αποφάσισε να βουτήξει μαζί με τους φίλους του στο Ενετικό Λιμάνι, ολοκληρώνοντας την… νυχτερινή του διασκέδαση.

Ενώ οι φίλοι του βούτηξαν χωρίς πρόβλημα, ο ίδιος έπεσε πάνω στα βράχια. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσφέρουν τις α’ βοήθειες και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για τον νεαρό, καθώς η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη.

Ο νεαρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα, αδυνατώντας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να κινηθεί από τον θώρακα και κάτω.

Νοσηλεύεται στο Ηράκλειο και δίνει πλέον τη δική του μάχη, καθώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι τη δεύτερη ημέρα των διακοπών του.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ